GJELDSFRI I EN ALDER AV 24 ÅR, MED NYBYGGET HUS!

Det føles så godt å skrive dette, og kanskje mest fordi jeg først nå klarer å ta inn over meg hvordan livet mitt videre vil se ut. Dette er ment mer som en klapp på skulderen for meg selv, enn å provosere noen, som jeg vet det fort kan gjøre når det er snakk om inntekt. Kanskje spesielt blogg-inntekt. Nå har vi akkurat flyttet inn i vårt nybygde hus, med fem soverom og en plass barna vil trives godt med venner i hele nabolaget. Et hus de virkelig fortjener, og et hjem jeg unner barna mine å vokse opp i. 

Jeg er så stolt over at jeg nå som 24 åring og mamma til tre har klart å komme så langt i livet. Fremtiden min som alenemamma med nyfødt baby i armene som 15 åring, så ikke særlig lys ut for oss. Jeg synes derfor det er fantastisk å nå ha solgt to hus, betalt ned på masse lån hver måned i flere år, og plutselig sitte med en enorm gevinst som vi komme barna mine godt med i all fremtid. Selv med et flott nybygget hus, så har jeg hatt muligheten til å bli gjeldfri i en alder av 24 år!

Det er ganske fantastisk, og noe som gjerne provoserer mange. Noen mener at det er ufortjent, andre kan ikke skjønne hvordan det har skjedd. Jeg startet bloggen da jeg kun var 15 år, og har blogget høyest på topplisten, intensivt med dette helt siden den gang. Jeg gjorde mye riktig med pengene som kom inn fra starten, hvor jeg sparte mye penger, og klarte å kjøpe et hus. Et hus som jeg har hatt utrolig kort nedbetalingsplan på, samtidig som jeg også har leid det ut flere ganger. Med den gevinsten som jeg sitter igjen med etter salg av det huset, kunne jeg vært helt gjeldsfri med nye huset, om jeg ønsket det. 

Dette er noe som er en enorm lettelse og trygghet for veien videre! Jeg har da muligheten til å gjøre hva jeg vil videre. Enten det er å studere, eller jobbe en plass hvor jeg trives godt. Jeg skal ikke være en offentlig person for alltid, og dette er vel mitt tryggeste skritt i riktig retning. Jeg har likevel ingen planer om å slutte å blogge i nær fremtid. Jeg fortsetter så lenge jeg fortsatt kan finne glede og interesse i det jeg gjør. Men det store presset om å få million-inntekt er borte. Og det vil nok gjøre jobben min mye gøyere.

Samtidig som jeg selvsagt sårt håper på en baby nummer 4 i nær fremtid, og da er det ingen vist å starte å studere eller i en ny jobb, når jeg vet at det snart vil komme en permisjonstid. Det vil føles veldig useriøst for min del, å skulle «ta en pause» fra start. Jeg vil veldig gjerne kunne nyte en permisjonstid uten noe annet som trigger tankene mine, enn det nyfødte barnet jeg så sårt har ønsket meg. Kanskje litt ironisk med tanke på jobben jeg har, men utrolig nok så har jeg allerede nå som begge husene er solgt, et mer avslappet forhold til jobben min! 

0 kommentarer

Siste innlegg