GOD MORGEN NORGE + TID OG STED PÅ DAGENS SIGNERINGER!

Reklame | egen bok

Gårsdagen ble vell blåst, og en utrolig hyggelig dag! Dagen i dag er allerede godt i gang, og jeg er klar for en dag med utrolig mye som skjer! Jan kom faktisk nedover til Oslo i går kveld, og ble med på en middag med gode venner. Vi var en helt gjeng ute å spiste i går for å feire bokutgivelsen, og jeg er så takknemlig for hvor fin kvelden ble!

Jeg har akkurat kommet tilbake etter å ha gjestet God morgen Norge! Virkelig en frisk og deilig start på denne dagen. Jeg har to signeringer i dag, en her i Oslo sentrum på Egertorget. Det er på Ark bokhandel klokken 16.00! Jeg håper så mange som mulig har lyst til å ta turen innom her! Min andre signering i dag skal være kl.18.00, den er på Strømmen storsenter! Også denne på Ark bokhandel! Håper virkelig det er mange som har anledning til å komme!

Utenom signeringer i dag, så går dagen i ett med intervjuer, og en hyggelig lunch med forlaget, for å feire at boken endelig er ferdig! Jeg hadde litt nerver i går, og kanskje spesielt før jeg skulle på Nyhetskanalen i går kveld, men nå som alt tv er vell overstått kjenner jeg faktisk at jeg klarer å nyte tiden min her i Oslo! Det er stort å gi ut en ny bok, og det skal jeg få lov til å kjenne litt på. Ønsker alle en nydelig dag videre!

0 kommentarer

Siste innlegg