GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN SKATT!

I dag har vi et lite bursdagsbarn her i hus. For nøyaktig tre år siden, møtte vi vår lille Lucas for første gang. Jeg syns det er helt utrolig hvor fort denne tiden har gått, samtidig som jeg kjenner meg så takknemlig for å ha kunne kalle ham for babyen min i så lang tid. Nå er det på høy tid å begynne å avvende meg å kalle ham for det. Han er ingen baby lengre, men plutselig er han blitt en fantastisk liten gutt. Han har fått tid til å finne sin plass i denne store familien, og har hele tiden blitt passet godt på av både storesøster og storebror.
Jeg kjenner veldig på at denne bursdag kom brått på. Kanskje mer enn noen av bursdagene til barna mine tidligere. Plutselig var det tre hele år siden jeg fikk mitt siste barn. Men enda villere, så så husker jeg både William og Michelle sin tre-års dag som om det var i går. Og det er nok nettopp det som skremmer meg. Det går nemlig bare fortere og fortere mellom hvert eneste år fra nå av. Jeg syns det er noe spesielt med nettopp tre-årsdagene til barna mine.
Det er nemlig det at Jan har vært med å feire alle tre barna sine tre-årsdager. Det er jo blitt en selvfølge at han skal være med å feire bursdagene vi har nå som vi bor sammen, og ikke minst mens vi er gift. Men Michelle sin tre-årsdag var lenge før Jan og meg var noe annet enn venner. Likevel kjørte han tur-retur Kristiansand – Stavanger på en dag den gang, kun for å være med i bursdagsselskap i to timer. Det er rett over seks timer i bil, for noe en vanlig 21 åring aldri en gang ville tatt del i.
Lucas sin bursdag skal selvsagt feires stort, men dette skjer ikke før til neste helg. Jeg gleder meg veldig til å rigge i stand til nok en stor feiring her hjemme. Mens vi venter på den store bursdagsfeiringen hans, skal vi selvsagt merkere bursdagsbarnet vårt i dag også. Gratulerer så mye med dagen til den mest tålmodige og snilleste treåring jeg kjenner! Lucas er virkelig familiens god-gutt, og en utrolig viktig personlighet i hjemmet! Ønsker alle sammen en nydelig dag videre!
0 kommentarer

Siste innlegg