GRAVIDITET, FLYTTING OG EN PINLIG MASSASJE!

Gjesteinnlegg Jan

Nå er det faktisk snart gått 5 år siden jeg smått ble en del av en verden jeg visste lite om. Både bloggverden, og ikke minst en foreldrerolle som jeg virkelig ikke hadde forestilt meg. Det er fryktelig lenge siden jeg har skrevet et gjesteinnlegg her på bloggen, og heldigvis/dessverre består ofte de få innleggene jeg skriver av kjeft og smell, men denne gangen tenkte jeg å ta dere med på en aldri så liten mimrerunde.

1. Kjøreturene
Kjøreturene er det helt umulig for meg å komme utenom. Det var vell sånn vi virkelig ble kjent. Lange kjøreturer mellom Stavanger og Søgne gjorde at vi raskt ble veldig, veldig godt kjent. Vi snakket i timesvis om alt og ingenting, og jeg tror virkelig vi kunne kjørt tur/retur Nordkapp før noen av oss hadde stoppet å snakke.

2. Dyreparken
Det neste jeg kommer på er minnene fra Dyreparken. Det ble et naturlig lokkemiddel for å få Anna og Michelle sørover, samtidig som det nok ikke akkurat føltes ut som en “date”. Egentlig et skikkelig sjakktrekk fra min side, i rollen som supersnille Jan. En rolle som jeg må legge til at jeg trives veldig med!

3. Kypros
Det er vell vanskelig å ikke ta med tiden hun bodde på Kypros. Det var først her vi begge begynte å snakke om hverandre, og ikke til hverandre. Vi åpnet opp om både tanker og følelser, og jeg kan vell trygt si at den tiden ble en følelsesmessig berg- og dalbane både for meg og henne.

4. Stavanger
Etter litt vingling i starten, endte vi opp med at vi begge ønsket at jeg skulle ta i mot flyet fra Larnaca som landet på Sola med to prinsesser, og en prins om bord. Og etter en periode med intens oppussing og renovering av huset til Anna i Stavanger, flyttet vi sammen der. Allerede derfra ble vi samboere, og jeg mener på å huske at det faktisk ble snakket om fremtidig giftemål.

5. Søgne
Så, relativt plutselig ble vi huseiere på min hjemplass også. Vi kjøpte hus sammen sommeren 2016, og det føles jo absolutt også som et av høydepunktene mine sammen med Anna, når jeg tenker tilbake. Jeg husker veldig godt både visningen, og ikke minst budgivningen. Samtidig som hele prosessen med å som familie flytte inn i drømmehuset var helt spesiell.

6. Fødselen
Det er også umulig å komme utenom fødselen til Lucas i Oktober 2016. Hele prosessen med å få være rundt Anna i en graviditet må kunne sies å være småkrevende, men absolutt noe jeg ser tilbake på som et virkelig godt minne. Spenningen og redselen i forkant av fødselen, kombinert med en utrolig lykkerus i etterkant føltes helt spesielt. Jeg husker ganske mye av dagen, og når jeg tenker tilbake må jeg si jeg føler en stolthetsfølelse av hvor flink Anna var. Hele opplevelsen ble virkelig helt, helt perfekt.

7.  Roma
I 2017 hadde vi en fantastisk alenetur til Roma sammen. Jeg tror faktisk vi fant ut at det er den eneste turen til utlandet vi har hatt uten barn. Og uansett hvor kleint Anna syntes det er at jeg skriver dette, så må jeg innrømme at det var en skikkelig romantisk tur. Vi bodde på et superfint hotell og fikk virkelig oppleve Roma som by, jeg vil vell nesten beskrive oss som smått kulturhistoriske der nede! Jeg husker jeg hadde en smått pinlig situasjon med en massør på hotellet, der jeg tok på det jeg trodde var et hårnett, men som den mannlige massøren desperat prøvde å forklare at ikke skulle på hodet mitt. Jeg fikk streng beskjed om å ta av badebuksen, for så å ta på meg det gjennomsiktige nettet nedentil…

8. Frieriet
Det mye omtalte frieriet i Kragerø er jo også et naturlig høydepunkt i tiden min sammen med Anna. Plutselig var vi forlovet, etter det jeg må si var et perfekt opphold i Kragerø. Jeg husker usikkerheten og nervøsiteten min i forveien, og ikke minst hvor følelsesladd det ble, selv om jeg i utgangspunktet visste hva svaret kom til å bli, ettersom vi hadde snakket så mye om forlovelse og giftemål tidligere.

9. Bursdagene
Er det en type hendelse som virkelig blir markert her i huset, så er det bursdager. Og med 5 stykk i hus, så blir det noen stykker av de i løpet av noen år. Anna har virkelig gjort bursdager til et høydepunkt her hjemme, helt fra Michelle sin 3 årsdag har jeg fått være en del av nettopp bursdagene, og det har virkelig gitt meg mange gode minner å se tilbake på. Ikke minst bursdagen hun stelte i stand for meg da jeg ble 24.

10. Bryllupet
Det tiende, og siste minnet  jeg tar med i dette innlegget er bryllupet. Og for en dag og kveld det ble. Det ble egentlig alt hva jeg har sett for meg i et bryllup, med latter, tårer, glede og dans. Jeg må vell si at mye av det som skjedde i kirken ble såpass følelsesladd for min del at bildene i hodet mitt fortsatt er “blurry”. Men selve etterfesten har jeg heldigvis klare bilder av, og den ble supervellykket.

0 kommentarer

Siste innlegg