HADDE JEG VISST DETTE, HADDE JEG ALDRI REIST!

Er du fornøyd med huset dere leier, det ser amazing ut! Jeg syns jo selv at huset er flott, men jeg hadde nok kanskje vært mer fornøyd om været var bedre. På grunn av været så får vi jo ikke utnyttet huset, og vi har foreksempel ikke fått bruk for boblebadet nede, bassenget, uteområdet med grillen, eller sitte ute en kveld. Det føles derfor ikke som om huset er verdt den summer jeg betaler for det. Hadde jeg visste at det ville bli så kaldt, så hadde jeg aldri reist ned. Det er feil å si at jeg ikke er fornøyd med huset, men jeg er ikke fornøyd med prisen, og det å bruke så mye penger når det er et så dårlig vær.
Hvordan feirer dere påske der nede? Du er jo kjent for å være glad i høytider! Jeg elsker høytider, men den høytiden jeg kanskje setter minst fokus på er påsken. Jeg vet ikke hvorfor, men den er nok den høytiden jeg selv gjør minst ut av og det er nok også tydelig her på bloggen. Det er heller ikke en høytid jeg har for mange tradisjoner med, og derfor ikke har noe i mot å gjør noe nytt i år. Nå som vi er i varmen for første gang i påsken, skal vi ikke gjøre noe spesielt, men et påskeegg skal selvsagt barna få på lørdag!
Du har nevnt tidligere at barna har en tipp-oldefar på Kypros? Ja det stemmer, jeg vet at det er noen som har trodd at jeg sa/skrev feil, og at jeg egentlig mente oldefar, men det er det altså ikke. Det er min oldefar, og blir derfor mine barns tipp-oldefar. Det er svært få som får oppleve å ha en tipp-olderfar eller tipp-oldemor, og jeg må innrømme at jeg syns det er litt stas. Nå er jo mine barn heldige som har unge besteforeldre på begge sider av meg og Jan, samtidig som de også har fire oldemødre og en oldefar!
Tror du dere flytter ned for en lengre periode? Eventuelt når, og hvor lenge? Etter dette oppholdet så er jeg mer og mer sikker på at vi ikke kommer til å flytte ned hit på veldig mange år. Jeg elsker å ta meg en ferie, men jeg kjenner at både jeg og barna kun har en plass som føles som hjemme, og det er i Søgne. Vi trives så godt der, og jeg elsker å kunne la barna mine vokse opp på en så fantastisk fin plass. Kypros vil nok derfor kun være et feriemål for oss de neste 15 årene.
0 kommentarer

Siste innlegg