HELT I SISTE LITEN!

Reklame | RoyalDesign

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å være ferdig med Black Week og Black Friday nå. Men helt i siste liten endte jeg opp med å plukke med meg de siste gavene før salgene slutter. RoyalDesign.no har nemlig salg på stort sett HELE butikken. Stappfullt av vinterens interiørtrender fra Lexington, Georg Jensen, House Doctor, Gant og hundrevis av andre. Jeg tror faktisk Black Weekend salget til RoyalDesign.no er det beste jeg har klikket meg innom i løpet av denne uken! Du finner det HER!

 

RoyalDesign.no har ekstremt stort utvalg av Lexington. Og akkurat i dag får du 25% rabatt på alle varer fra Lexington. Selv er jeg veldig begeistret for håndklærne deres som vi har hatt helt siden vi flyttet ned her til Søgne. Og enda er de like fine! Jeg har derfor benyttet dette salget til å handle inn for å fylle opp med mer til det nye huset vårt! Alt fra Lexington finner du på tilbud HER!

Du får også 25-50% på absolutt alt fra Georg Jensen. Her kan du finne noen sikre julegaver til alle! Det er også flotte gaver å gi både til bursdager, konfirmasjon, bryllup og andre anledninger. Det er så stilrent og tidløst at det faktisk passer en hver alder. Hele utvalget av Georg Jensen hos RoyalDesign finner du HER!

 

House Doctor finner du også til unormalt gode priser. Du finner faktisk over 900 produkter fra House Doctor hos RoyalDesign. Og også her sparer du 25% på alle varer! Jeg har begynt å tenke fremover mot nytt hus, og det er rart hvordan jeg allerede nå begynner å plassere inn forskjellige møbler på rom og steder i et hus som ikke enda er bygget en gang. Det salget finner du HER!

0 kommentarer

Siste innlegg