HER BOR VI NÅ!!

Selv om første visning enda ikke har funnet sted, så føler jeg vi er langt inni en flytteprosess som vi aldri har vært med på tidligere. Da vi flyttet til sørlandet i 2016 flyttet vi ned med et lastebillass, der vi egentlig ikke hadde så voldsomt mange ting. Mens denne gangen flytter vi fra et dobbelt så stort hus, med dobbelt så mange ting. Større hus betyr større vaskejobb, og med tre barn i stedet for to, blir det enda mer å holde orden på.

Men for å unngå roting og ekstra vasking har vi gjort noe spesielt. Vi har nemlig flyttet hele familien ned i leiligheten! Faktisk har vi knapt vært inni huset den siste uken, og utrolig nok synes barna det er kjempestas å bo i leiligheten for noen uker. Det sparer oss også for enormt mye tid og arbeid som ville gått til å vaske ut huset nærmest dag for dag, for jeg vet med sikkerhet at jeg bare hadde løpt etter ungene og vasket hele dagen lang.

I hverdagen fungerer det veldig fint, men i helgene kjenner jeg det er greit å komme seg litt bort. Det kan fort bli kjedelig med 60 kvadratmeter, 2 soverom og dårlig vær. Derfor er planen å komme seg litt bort i helgen, men vi har faktisk enda ikke bestemt oss for hva vi kan finne på. Enten tar vi en tur til Stavanger, eller så finner vi på noe helt annet tenker jeg. Tips mottas med takk! Ønsker alle en strålende helg når den tid kommer.

0 kommentarer

Siste innlegg