HER ER DE BESTE BLACK FRIDAY TILBUDENE!

Reklame | asnnonselenker

I den endeløse jungelen av tilbud som florerer i dag, så har jeg laget en oversikt over mine favorittsalg. Det er nærmest blitt en tradisjon at jeg sitter til langt over midnatt for å finne de beste deals rundt i ulike nettbutikker. I år er intet unntak, så her har du min favorittliste med tilbud akkurat NÅ!

Footway.no har kanskje Norges største utvalg av sko. De senker prisene på elleville 25.000 sko! Du sparer 25% på merker som Nike, Adidas, Birkenstock, Moon Boot, og hundrevis av andre merkevarer. Deres Black Friday salg finner du HER!

Nelly.com Er det én dag jeg prioriterer å handle hos Nelly så er det på Black Friday. Du får nemlig 30% på absolutt alle varer i dag. Ingen unntak. Du finner merker som Nike, Adidas, Calvin Klein, Levis, Michael Kors og mange flere. Det salget finner du HER!

Royal-Design.no En av mine absolutt favoritter innenfor møbler og interiør. De har akkurat startet sitt gigantiske Black Friday salg med inntil 70% avslag. Her finner du garantert julegaver både til deg selv, og noen du er glad i. Det salget finner du HER!

Ark.no Om du er glad i bøker eller brettspill bør du sjekke ut nettbutikken til Ark i dag. Der gjør du nemlig et knallkjøp om du er rask. Brettspill kan være et sikkert gavetips til både små og store. Faktisk sparer du 30-50% på absolutt alle brettspill og puslespill. Det salget finner du HER! I tillegg får du boken min Naken på 40% avslag HER!

Coverbrands.no Om du er som meg og sverger til Bare Minerals, anbefaler jeg deg å sjekke ut Black Friday hos Coverbrands. Du sparer nemlig minst 35% på alt fra Bare Minerals HER! I tillegg får du fantastiske 30% på alt fra GHD HER!

Bubbleroom Jeg har i flere år hatt et ekstra godt forhold til Bubbleroom. Jeg elsker produktene de har, men jeg har også (som faktisk er viktig) vært veldig fornøyd med priser og tilbuder som kjøres året gjennom. De har selvsagt også et salg for den store Black Friday, og du får nesten alt i nettbutikken til -20% akkurat !

0 kommentarer

Siste innlegg