HØSTEN HAR MANGE HERLIGE NYHETER Å BY PÅ!

Reklame | Daniel Wellington

Høsten er en utrolig spennende tid synes jeg, når det kommer til merkedager og nyheter! Det en tid hvor man normalt sett tenker mye på familie, og de man er glad i. Gaver kommer også fort i fokus når det nærmer seg julen. Nå er det også den tiden på året der Daniel Wellington kommer med de virkelig herlige nyhetene. Nå i september ble nyheten Iconic Link lansert.

En nydelig kolleksjon med unisex-klokker i tre forskjellige størrelser, lansert i samarbeid med Hailey Bieber og Odell Beckham Jr. Klokkene kommer i størrelsene 28, 32, og 36mm. Den perfekte gaven til en du er glad i! Nå som det faktisk begynner å nærmer seg jul, kan det være lurt å benytte sjansen til å handle mens denne flotte nyheten er på tilbud.

Rabattkode: ANNAR gir 15% rabatt på absolutt alt hos DanielWellington.no og der finner du såå mye fint. Enten du vil unne deg selv noe ekstra, eller har gaver du planlegger for bursdager eller til jul. Klokkene i Iconic Link er som sagt unisex og passer utmerket både til dame og herre, og som alltid kommer klokkene i eksklusiv innpakning som gjør gaven enda kjekkere å gi bort.

Hele den eksklusive Iconic Link kolleksjonen finner du akkurat nå HER! Og husk å bruke rabattkode: ANNAR så sparer du 15% akkurat nå.

0 kommentarer

Siste innlegg