I DAG FIKK JEG EN SPENNENDE PAKKE + DET FØRSTE BILDENE AV TRAPPA!

Reklame | Ellos, Jotex & Picture it

Det er rart med hele denne flyttingen, det er noen nedturer på veien men for noen oppturer som kommer også. En av de tingene jeg har likt best med å flytte er jo nettopp det å finne møbler og innredning til alle rommene. I dag fikk jeg en utrolig gøy pakke i posten! En pakke jeg bestilte sist uke. Jeg syns den kom utrolig fort, og i motsetning til alt annet vi har montert de siste ukene, så var den også veldig lett å montere. Jeg syns dette sidebordet, passet så utrolig nydelig inn her hjemme, og jeg gleder meg til å vise dere hele gangen vår i sin helhet. 

I morgen vet jeg at det venter meg nok en fin pakke i posten. Da kommer nemlig stolene jeg bestilte sammen med sidebordet sist uke. Stolene skal i hovedsak være i fokus på rommet til Michelle, men jeg håpet også at det ville passe fint i gangen sammen med sidebordet. Jeg gleder meg virkelig til å vise dere alt når det er kommet helt på plass. Jeg kjenner at jeg begynner å bli veldig stolt over huset og hvordan det er blitt her hjemme, selv om vi er langt fra ferdig klarer jeg endelig å se en ende på all skruingen! 

Ellos har fortsatt et stort sommersalg som de kjører akkurat nå, så om du skal handle inn noe nytt, ville jeg tatt sjansen nå, de har alt fra klær til møbler, se hele utvalget deres HER! Når det kommer til stolene som forhåpentligvis kommer i morgen, så er disse i det «teddy» stoffet som jeg har snakket om tidligere. Jeg håper de er like gode som de ser ut. Stolene er fra Jotex som alltid har mange gode tilbud. Hvilket tilbud de kjører nå ser du ved å trykke inn på produkter HER!  Posteren finner dere forresten hos Picure it. Håper alle har hatt en fin start på uken!

0 kommentarer

Siste innlegg