I DAG KOMMER BOKEN MIN!! + VIKTIG HUSKJØP-MØTE!

Reklame | egen bok

I dag er en dag jeg har ventet på, først og fremst så skal vi veldig snart i et viktig møte i forhold til bolig videre. Jeg krysser fingrene for at jeg vil kunne gå ut fra møtet i dag, med en viss aning om hva som venter seg fremover, og ikke minst om dette er plassen hvor kapittelet for oss tar veien videre. Det er nok det jeg har syntes var vanskeligst med hele denne kjøpt og salg av hus prosessen som vi nå går gjennom, nettopp det å ikke vite hva som venter seg i fremtiden, eller ikke en gang å vite hvor vi vil holde til.

Forhåpentligvis så får jeg noen svar som vil kunne gjøre prosessen videre mye mer behagelig for meg, selv om det kan ta en smule lengre tid enn hva vi så for oss i august når alt dette startet. Jeg er i alle fall superspent på hva jeg vil høre i dag, og ikke minst så har jeg en liste med spørsmål som jeg håper å få svar på. Og da kunne gå hjem mindre stresset over situasjonen enn hva jeg har vært den siste tiden. For med en gjeng med barn, så er det deilig å kunne forberede dem også på vårt nye hjem, før vi plutselig sitter der.

Andre ting som også skjer i dag er at jeg faktisk venter på boken min som kommer i posten. Jeg er så spent, og jeg vet jeg kommer til å være urolig stolt over meg selv når jeg holder denne boken. Boken min kommer i de første butikkene i landet i dag(!!!), og er nok ute i alle landets butikker i løpet av denne uken! Jeg vil gjerne utfordre alle som ser boken min i butikkhyllene til å lage det ut på mystory på Instagram, og tagge meg. Så skal jeg prøve å repost så mange som mulig! Ønsker alle sammen en nydelig onsdag videre!

0 kommentarer

Siste innlegg