IM SO THANKFUL FOR MY EX, NEXT.

En av grunnen til at vi skulle inn til Stavanger denne helgen er på grunn av min ex. Vi skal møtes for første gang på en god stund, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å se ham igjen. Jeg må vel ærlig si at forholdet vi hadde ble veldig offentlig ettersom at vi var sammen og gjorde det slutt igjen flere ganger før jeg ble gravid med vårt felles barn. Forholdet vårt har vel mildt sagt vært veldig turbulent, men jeg må si at jeg faktisk sitter med en god følelse nå  og klar for å se ham i kveld.

 Forholdet vårt startet da jeg bare var 15 år gammel, og vi har et langt forhold å se tilbake på. Jeg lærte mye av vårt forhold, og jeg lærte også i etterkant at jeg hadde lært langt fra alt jeg skulle lære med det å ha en kjæreste og et felles liv. Vi var sammen i drøye fire år, og nå er det allerede snart 3,5 år siden det ble slutt mellom oss. Det er ikke dermed sagt at kontakten stoppet opp, og vi aldri har snakket sammen siden. Når vi har felles barn, blir man aldri helt ferdig. 

Jeg skal være med ham hver dag denne helgen, og planen er at vi faktisk skal lage en videoblogg sammen i slutten av helgen. Vi får se om det faktisk blir noe av, men per dags dato så er det planen. Jeg gikk veldig rett fra et forhold og inn i et nytt når Jan og meg ble sammen i 2015. Det er derfor fint å få noen av min ex sine tanker og følelser rundt den perioden, og ikke minst i tiden etterpå. Nå skal det jo sies at det ikke var så dramatisk som det høres ut, for når vi gjorde det slutt i 2015, så var det veldig over på ordentlig, og ikke som våre tidligere pauser. Det var helt slutt.

0 kommentarer

Siste innlegg