INGEN STAVANGER TUR UTEN…

I dag har vi hatt en skikkelig klassisk Stavangerdag her på vestlandet. Eller i alle fall en dag som jeg forbinder med Stavanger. Det er selvfølgelig mange ting jeg savner med å bo i en by, kontra å bo i en bygd som vi tross alt har gjort de siste årene, og da er det deilig å av og til kunne nyte de tingene jeg satt pris på med by-tilværelsen før.

I dag startet vi dagen ganske rolig, med frokost og barne-tv før vi dro ut til Kvadrat, som er det største shoppingsenteret i området. Vi har egentlig unngått en del sånne plasser den siste tiden, og spesielt sammen med barna, mest fordi det har vært så enormt med folk helt siden November. Jeg var derfor litt spent på hvordan det kom til å gå, men det veldig lite folk i forhold til hva vi fryktet.

Vi fikk handlet litt diverse klær, leker og ikke minst gjennomført det obligatoriske besøket i “Snopebutikken”. Det er ingen skikkelig Stavangertur uten en tur dit. Som nok kommer av at jeg selv som liten elsket de rene godteributikkene. Det er jo også noe barna ikke er vant med fra hjemme, og de syntes det var ekstra stas å kunne plukke ut hver sin lille pose med favoritter, selv om det var vanskelig å vente med å smake før vi hadde betalt..

Det er gøy å kunne ta med barna på ting jeg forbinder med plassen, og steder jeg ikke kan være i Stavanger uten å besøke, eller gå innom. Nå har vi tenkt å ha en rolig kveld her, for det tar virkelig på å være med tre barn borte fra eget hus og egen by. Det er akkurat som barna finner en helt ny energi, som om ikke den de har fra før er nok. Og energinivået mitt henger ikke alltid med! Ønsker alle sammen en fin lørdagskveld! 

0 kommentarer

Siste innlegg