INGEN TID TIL Å VÆRE SLITEN!

Gårsdagen trengte vi virkelig til å lade batteriene etter en fantastisk opplevelse den siste uken. Det har skjedd så mye de siste dagene at jeg nærmest føler vi ikke har hatt tid til å være slitne. Da var det godt å sette av en hel dag bare til å slappe av, slik at vi kan ta fatt på enda en fantastisk uke som venter oss. Denne uken skjer det masse gøy, og vi har planer om å nyte de neste sommerdagene til det fulle.

I dag skal vi tilbringe dagen helt ytterst i skjærgården, og jeg vet barna gleder seg veldig til det. De melder jo helt fantastiske temperaturer de neste dagene, og nå som vi er inne i den siste uken der hele familien har ferie, skal vi prøve å skape så mange gode sommerminner som vi bare klarer. Jeg har jo riktignok ikke ferie, men jeg må innrømme at jeg den siste uken faktisk har klart å kose med med bloggen.

Det er så utrolig mye lettere å dele både tanker og bilder når det faktisk skjer noe spennende i hverdagen vår, også håper jeg at de neste dagene blir like bra som jeg tror! Ønsker alle en strålende sommerdag!

0 kommentarer

Siste innlegg