INGENTING GJØR MEG MER BABYSYK ENN DETTE!

Vi har hatt vår siste dag her i Tyskland i dag, og er nå på vei hjemover igjen etter en spennende helg. Jeg må innrømme at jeg hadde noen tanker om hvordan denne turen skulle bli før vi dro, og må si at det virkelig har vist seg å overgått alle forventninger. Jeg er så glad jeg ble med. Jeg har egentlig ikke fortalt så mye om messen vi har vært på til dere, men det har jo vært i forbindelse med Jan sin jobb som sagt, og da baby-utstyr og alt smått til barnet.
Jeg er jo midt i målgruppen for alle her, og sitter jo med en del erfaring etter mine tre små. Jeg har også en stor interesse for dette selv, og er svært opptatt av alt fra utseende til kvalitet, og ikke minst så har jeg et øye for detaljer. Jeg er på ingen måte noe annet enn en vanlig kjøper. Men jeg har virkelig troen på at det er nettopp mødre og fedre eller andre kjøpere som faktisk styrer hva som er bra og ikke. Vi vet best hva vi er fornøyd med, og jeg kjenner ingen som ikke kun velger det beste (innen for prislappen) for sine egen barn!
Det har vært utrolig gøy for meg å hilse på menneskene bak de store merkene, og høre om nyheter og ikke minst dem forklare om sine egen produkter. Jeg fikk opp øyene for noen merker jeg ikke har sett eller brukt selv, som jeg plutselig er helt overbevist om at jeg vil velge til mitt eventuelt neste barn. Jeg må innrømme at det er ingenting som har gjort meg mer babysyk på en lenge, som det å teste forskjellige barnevogner, se de nyeste bilstolene, og hundre om ikke tusenvis av forskjellige merker som fører både barnemøbler, tilbehør og babytøy!
0 kommentarer

Siste innlegg