INNHOLD SOM ALDRI HAR BLITT NEVNT PÅ BLOGGEN

Reklame | Egen bok

Nå er jeg vel ferdig med første skikkelig bok-økt her hjemme, og må virkelig si at det er deilig å føle at vi er skikkelig i gang med dette bokprosjektet. Jeg har lenge hatt lyst på en ny bok, og jeg er så takknemlig som har muligheten til å gi ut enda en bok. Jeg kan vel allerede nå innrømme at min første bok var veldig «repetisjon» selvsagt med en mye mer forklarende og utfyllende versjon av historiene, men det var veldig mye jeg har snakket om på tv og blogg tidligere. 

Denne boken vi nå er i gang med blir mye mer unik. Det meste av Innholdet i boken vi nå er i gang med, er aldri blitt nevnt på bloggen. Og jeg føler på mange måter at denne boken for meg er nesten viktigere enn den første. Jeg vet at denne boken vil gjøre meg godt, samtidig som jeg forhåpentligvis på noen måter også kan hjelpe andre. Det blir virkelig en bok med ekte følelser!  

Noe som også jeg syns er veldig viktig med denne boken er å reise rundt for å signere den, og møte alle følgerne mine landet over når boken kommer. Jeg gjorde aldri dette med den første boken, og syns det er veldig trist. Litt om hvorfor kommer også frem i den nye boken, og det blir fint å kunne dele. Det er så mye mer som passer seg bedre å dele i en bok, enn på en blogg hvor alle kan dømme etter en overskrift og et blogginnlegg. I en bok blir man tvunget til å lese hele historien før man kan dømme, slenge dritt og ta opp mobilen for å kommentere. 

0 kommentarer

Siste innlegg