JA, JEG ELSKER HAM FORTSATT!

Denne helgen har jeg vært med exen min omtrent hver eneste dag, og jeg har valgt å ikke legge skjul på det her på bloggen. Det har jo selvsagt blitt et stort tema her i kommentarfeltet, noe jeg helt ærlig skjønner veldig godt. Grunnen til at jeg har valgt å være så åpen om mine dager sammen med han denne helgen er rett og slett fordi jeg har vært mer redd for snik-bilder og snakking, enn kommentarer og meninger.. Jeg visste at jeg ville bli sett sammen med han denne helgen, og da er det lettere å være den som forteller om det selv. 

Jeg har en sønn sammen med han, og sånn er det bare. Det er ikke noe som kom som en overraskelse på Jan hverken da vi to ble et par, eller nå tre år senere. Han visste hvordan dette ville bli, og har aldri sagt at det har vært dumt på noe som helst vis. Jeg ser også at det er flere som har skrevet at det er dumt for Jan. Men er det egentlig det? Hvem er du til å si det. Jeg skjønner at det kanskje er merkelig å lage en video sammen, men ut over det, så er det ikke noe merkelig med å være med mitt eget barn sin biologiske far. 

Jeg har foreldre jeg som har vært skilt i mange år, men som fremdeles feirer jul og andre høytider sammen, og ja da er jo mamma sin «nye» mann også der. Det handler jo om barnas beste, og det er nettopp det både Jan og meg er opptatt av. Selv om jeg reiser en helg bort for å gjøre ting som faktisk er riktig for min sønn. Jeg er gift med Jan.  Og, ja jeg elsker ham fortsatt. Det er ikke akkurat sånn at en helg med å se exen min tar bort hva vi har skapt, og har sammen. Vi er et team, og team må også kunne være hver for seg av og til. 

0 kommentarer

Siste innlegg