JEG ER FERDIG HER!

Jeg sitter å ser på hus til salgs, og plutselig traff det meg at jeg føler jeg begynner å bli gammel. Jeg sitter å leiter etter finere hus, drømmehytte og enda en drømmebil. Hva vil jeg med livet mitt og hva vil jeg oppnå? Hvor vil jeg livet mitt skal, og hva ønsker jeg at livet mitt skal inneholde. Jeg er blitt gammel, ikke i alder, men levemåten. Jeg er lengre foran enn noen andre jeg kjenner som både er fem eller ti år eldre enn meg også. Kommer jeg noen gang til å bli fornøyd? Eller er dette et evig jag? 

Jeg er bare 22 år, og jeg prøver å banke det inn i hode på meg selv, men likvel så føler jeg meg så utrolig gammel. Jeg tror jeg er kommet i 50 års krisa bare 30 år før tiden! Jeg vet hva jeg vil med livet mitt. Jeg vil mye og jeg har også i lang tid hatt muligheten til å gjøre alt jeg har hatt lyst til. Livet for mange handler om å finne seg en person å dele livet sammen med, deretter velger mange å ta skrittet videre til å lage familie og skape et hjem. Jeg er ferdig med det som mange bruker hele starten av sitt voksne liv på, og jeg er jo egentlig ikke voksen en gang. 

Jeg er nok voksen, men jeg føler at mange på min alder fortsatt lever som om de er tenåringer, og det unner jeg dem virkelig. Det er bare det fakta at jeg aldri klarer å finne min plass, og selv ikke i min egen kropp eller i hodet. Jeg visste ikke det ville bli sånn her, og jeg har alltid gledet meg til å bli voksen å kunne bestemme alt selv. Så når jeg nå er kommet her, så vil jeg tilbake! Jeg har mann, barn, hus, bil og jobb. Jeg har lyst på mye mer, men kanskje fordi jeg er så ung at jeg ikke ønsker å være ferdig med livet mitt.

For det er nettopp det jeg føler. Jeg er ferdig her! Jeg har gjort min plikt og mine mål. Jeg har laget min egen familie, og mitt eget liv. Hva skal jeg gjøre videre? Jeg skjønner at jeg ikke er ferdig med å leve, og barnas fremtid vil jo uten tvil være det jeg setter fokus på i alle år som kommer, men mitt liv og jeg som person.. Det glemte jeg å huske oppe i det hele. Jeg er ikke ferdig med å reise rundt eller utfordre meg selv, det vet jeg.. Spørsmålet er jo bare om når jeg skal ta meg den samvittigheten å gjøre noe utenom det livet jeg har skapt hittil. 

0 kommentarer

Siste innlegg