JEG ER REDD FOR Å FORTELLE FOR MYE!

I dag har vi hatt en hel dag sammen her inne i Stavanger, en dag som jeg tror både vi voksne og ikke minst William har fått ut en del energi. Vi har nemlig vært på lekeland, og det har mildt sagt vært en hektisk og spennende dag. Det er så deilig når man har litt fysiske ting å finne på, og ikke bare blir sittende hjemme, akkurat det føler jeg er mye lettere når man er litt på reisefot. Terskelen for å liksom bare gå seg en tur, ta en tur på lekeplassen, eller ta en tur i lekeland blir liksom mye lavere.

Jeg er så redd for å fortelle for mye om alt som skjer denne helgen, samtidig som jeg er så gira på å fortelle. Jeg må bare virkelig prøve å holde tunga beint i munnen. Jeg blir så overbeskyttende over barna mine når det kommer til tema om biologiske foreldre. Ingen vil at barna skal synes noe er vondt eller ubehagelig, og det er vel nettopp det jeg er redd for i skrivende stund. I dag tror jeg det har vært mange tanker og følelser for min del også å fordøye, og jeg tror kanskje det er derfor jeg er så sliten som jeg er. Tanken mine har vært på høygir gjennom hele dagen. 

Vi har i alle fall tilbragt masse tid sammen i dag, og for min del har det gått veldig fint. Selv om det uten tvil føles litt rart å tilbringe dagen i et lekeland sammen med exen sin. Uansett, jeg er i alle fall helt utslitt. Og det er vell et tegn på at dagen har vært vellykket. Jeg føler på en måte at helgen snart er over, i og med at vi dro inn allerede på Onsdag. Men så vidt jeg har skjønt starter helgen nå, og det passer bra. For vi har nemlig timeplanen stappfull med kjekke aktiviteter både for voksne og barn! Håper alle får en strålende helg!

0 kommentarer

Siste innlegg