JEG ER SÅÅ UTROLIG HELDIG!!

Det er som regel kun under feiringer og markeringer jeg pleier å skrive et innlegg om hvor høyt jeg setter pris på alt Jan gjør, men siden han kom hjem fra jobben med blomster til meg i dag føler jeg at det passet perfekt inn i dag. De aller fleste som er lykkelig gift er utrolig glad og takknemlig for innsatsen som gjøres hjemme, og hvordan hverdagen med sin kjære er. I mitt tilfelle så synes jeg det er imponerende hvordan en person kan gjøre så mye bra. Nå kom Jan inn i mitt liv noen år for sent føler jeg, men jeg har likevel vært så heldig å ha ham nært de 7 siste årene.

Det er snart hele fem år siden vi ble sammen. Fem år med latter, tårer og minner. Vi har sammen fått en utrolig fin og stor familie, som vi kjemper hver eneste dag for at alle skal ha det fint. Jeg er imponert hvordan en 22 åring kan velge å gå fullt og helt inn i en rolle som man aldri kan legge til siden igjen. Som 22 åring forelsket Jan seg, og valgte å ta på seg ansvaret for to små barn. Jeg glemmer nok ofte at det var et ansvar han valgte å bli en del av, for i hverdagen vår så er det jo sånn det har vært i lang tid. Jan har kommet så nært barna mine, og gitt de så mye kjærlighet. Han vil alltid være deres pappa, uansett hva som måtte skje med oss.

Og det er kanskje det som imponerer meg mest. Forholdet som går ann å skapes selv om genene ikke er de samme. Hvordan man klarer å behandle sine biologiske barn på lik linje som de to første… Jeg trodde ikke det var mulig, og for veldig mange vil det nok heller aldri være mulig. Jeg tror ikke jeg hadde klart det. Men han ser ikke på det sånn. For Jan er alle hans. Og det er vel kanskje nettopp dette som gjør han helt spesiell. Jeg har alltid beundret måten han er med barna, men på samme tid klarer han likevel å finne tid til å få meg til å føle meg spesiell.

De fleste mødre kan vel kjenne seg igjen i at det er vanskelig å finne tid til seg selv i en travel hverdag. Tid til å unne seg noe som helst i løpet av en dag, og da er det så fantastisk å bli behandlet som en prinsesse når du minst føler at du fortjener det. Eller du føler kanskje du fortjener det, men man forventer det kanskje ikke når alle er slitne. Jeg føler meg så utrolig heldig som har en person i livet mitt som på selv de tøffeste dagene legger meg i armkroken og forteller meg hvor utrolig flink jeg er. Det er så utrolig motiverende for å være like bra dagen etter! 

Å bli satt pris på i hverdagen er noe alle fortjener, og som kun kommer godt med. Jeg er så takknemlig for å dele hver eneste dag med min aller beste venn, som virkelig får livet til å smile! Selv om ikke alle dager er like perfekte, så tørr jeg å påstå at jeg aldri kunne funnet meg en bedre mann enn den jeg allerede har kapret! Fem år sammen med Jan gikk overraskende fort, og forhåpentligvis skal vi være oss to i mange mange flere år! Ønsker alle sammen en fantastisk fin fredag og helg! 

0 kommentarer

Siste innlegg