JEG HAR FÅTT VERDENS FINESTE JULEGAVE!

Reklame |

Jeg har fått en helt spesiell julegave i år! Jeg er helt i ekstase, samtidig som jeg er litt overrasket over at mannen i huset faktisk har fått med seg mitt største julegaveønske dette året. Det er kanskje de små tingene man setter ekstra pris på, og for min del handler det vel mest om at han faktisk har fått med seg dette ønske! Vi skal nemlig feire William sin 5 års dag på etterskudd, og det skjer nå 4.januar. I denne forbindelse har jeg ønsket meg drømmekjolen!

Og nå er den kommet i hus! Jeg er så takknemlig og fornøyd. Jeg gleder meg til å vise dere den fantastisk flotte kjolen på lørdag, men om dere ikke klarer å vente til da, kan dere selvsagt finne kjolen selv HER! Nå som januar er i gang, så finnes det også en rekke tilbud i alle butikker, og jeg skal som mange andre tipse dere om de beste tilbudene det er å finne.

Under finner du mange av mine favoritter. Jeg har alltid sagt at det er lurt å kjøpe tøy til årstidene som ligger bak oss for neste sesong. Da sparer man masse penger. Og nettopp dette vil jeg minne dere på nå som det er salg i alle butikker. Tenk fremover, og tenk på hva man faktisk sparer med tilbudene. Var det et stramt budsjett for julegavene i år, så kjøp alt lenge før, da vil du kunne merke forskjell. Allerede nå kan du tenke fremover.

Om julegaver til neste år ligger for langt frem for noen, bør man tenke på andre ting. Kjenner du noen som har bursdag snart, eller har andre anledninger som man må stille med gaver. Da anbefaler jeg alle å hive seg rundt nå. Dette er nemlig årstiden for salg. De beste tilbudene finner du nå i januar, og selv om det finnes små tilbud her og der gjennom hele året, så er det januar salget og Black week i november som er de beste tilbudene.

Med andre ord, så vil jeg anbefale dere å handle det aller meste nå, før dere må vente helt til november for samme rabatter og tilbud i butikkene. Ønsker med det alle en god handel! Under finner du en liste med hvilke butikker som kjører de aller beste tilbudene, og ikke minst hvilke tilbud de forskjellige butikkene kjører nå!

 

NA-KD  har opp til -60% rabatt på over 6000 produkter! Klikk HER! 

ROYAL DESIGN  har opp til -70% rabatt på over 6000 produkter! Klikk HER!

LYKO har opp til -50% rabatt på en rekke populære skjønnhetsprodukter! Klikk HER! 

FOOTWAY kjører opp til -70% rabatt! Du finner salg på merker som blandt annet FILA, Birkenstock, Adidas & UGG! Klikk HER!

GYMGROSSISTEN har opp til -50% rabatt på treningstøy til både dame og herre! Klikk HER! 

ADLIBRIS har opp til -70 % på en rekke varer! Finn hele salget dere, klikk HER!

0 kommentarer

Siste innlegg