JEG HAR SÅ UTROLIG MYE PÅ HJERTET

Nei nei nei hva er det jeg holder på med? Her sitter jeg å skriver til dere igjen. Jeg som trodde jeg aldri skulle logge meg inn på bloggen igjen, men nå sitter jeg her å skriver. Hvor skal jeg begynne? Jeg har nylig kommet hjem fra en intens uke med innspilling, og sitter igjen med utrolig mye på hjertet. Og et savn, et savn om å kunne sette meg ned å brette ut alle tankene mine og kunne skrive svart på hvitt. 

Det føles så godt og så rart på samme tid. Jeg sitter plutselig her å skriver igjen! Å legge ned bloggen i fjor var det beste valget jeg har tatt. Jeg visste ikke det gikk ann å ha det så bra med seg selv, som jeg har hatt det siste året. Det er kanskje ikke så rart når jeg de siste ti årene har vært en offentlig person. Det er faktisk 40% av livet mitt! Så tro meg når jeg sier at jeg er ferdig med å skape overskrifter. Det skal jeg ikke mer, jeg er bare innom for jeg synes det manglet noe her inne. Det som ligger her inne på bloggen er fortiden min, men jeg er ofte inne å titter på gamle innlegg. Og nylig så fikk jeg lyst til å sette meg ned å skrive igjen. Jeg savnet de gode innleggene mine, de som var gøy å dele, de innleggene jeg delte for min egen interesse og ikke for å skape klikk og overskrifter i media. Innleggene som gjorde bloggen gøy å drive med, innleggene som kun førte gode ting med seg. Jeg elsket å dele innleggene rundt bursdagstider, kakebord, riggingen, bilder fra festen. Det var bare gøy! Samme følelser har jeg knyttet opp til innleggene om huset, både det nye og det gamle. Jeg elsker å kjøpe inn og style huset etter mine egne ønsker, og liker også godt å dele dette med dere. Jeg går derfor ofte inn på nettopp disse to kategoriene her på bloggen, fordi det minner meg på hvordan alt startet, nemlig som en gøy hobby! 

(Bildene er fra Michelle sin 10 årsfeiring i sommer)

Så nå sitter jeg her å skriver igjen. Ikke fordi jeg må, men fordi jeg har lyst. Jeg har ingen tidsfrist jeg skal forholde meg til, jeg har ikke et konstant press på å måtte ha nok lesere for å holde inntekten min, jeg har heller ikke en ubehagelig klump inne i kroppen min som går rundt å tenker «hva skal jeg skrive om i morgen?». Jeg gjør dette med andre ord kun på mine egne premisser, og det er ikke lengre flaut og ubehagelig om innlegget gir meg 1000 lesere eller 50 000 lesere. Jeg skal ikke tjene noe på å skrive til dere mer. Jeg ønsker bare å dele. Jeg var innom kategorien min HUS/BOLIG her om dagen, og syns det manglet noe. Jeg følte jeg savnet å se det slik vi bor nå. Vi flyttet jo inn i nybygget hus i fjor, og jeg delte mye om hvordan de ulike rommene så ut, men siden det å skifte ut på møbler og endre på rommene er en av mine gøyeste hobbyer, så er det mye som har endret seg her hjemme på et år. Og det tenkte jeg hadde vært gøy å vise dere i mine neste innlegg her på bloggen. Det er nok mange som har sett det komme. Nettopp at jeg poster innlegg på bloggen igjen. Det er derfor viktig for meg å si at jeg ikke er tilbake på bloggen, og jeg kommer derfor til å poste alle innleggene på kort tid, før det blir dødt her igjen. Men jeg må si, det er utrolig gøy å være innom og skrive litt igjen!

Kjapp update på livet mitt det siste året: Jeg fikk en nydelig liten gutt på 17.mai i år. Han heter Nicholas og er helt fantastisk. Jeg fylte 25 år i sommer, og verdens beste jente ble 10 år rett etter! Vi bor fortsatt i Søgne, som nå er en del av Kristiansand kommune, her har vi bodd siden sommeren 2016, men vi flyttet litt nærmere skolen i vårt nybygde hus i fjor sommer.  Michelle begynte i femte-klasse nå, og William begynte allerede i andre-klasse! Lucas blir fem år nå til høsten og går siste året i barnehagen på skolegruppen! Jan og meg er fortsatt lykkelig gift, og har det bedre sammen enn noen gang. Han jobber som salgssjef i Babycare og trives kjempe godt der, mens jeg er den husmoren jeg alltid har drømt om å være. Jeg er hjemme med babyen, holder instagram og Snapchat aktiv mens jeg får hverdagen til å gå rundt med fire kids og alt som det følger med! 

0 kommentarer

Siste innlegg