JEG HAR SOLGT BILEN MIN + KJØPT NY BIL!!

Ting skjer fort i svingene her, og endelig er bilen min solgt! Den blir hentet i kveld, og vi har derfor kjøpt en ny bil som skal hentes i ettermiddag! Det er vel ikke helt sant at det har gått så fort, vi har nemlig planlagt salg av bilen min i flere måneder, og endelig blitt enig om pris. Jeg synes det er så deilig å få det ut av verden, og jeg er veldig glad for vi endelig har kommet frem til hvilken bil vi ønsker å ha videre. Etter innlegget mitt i går, så er det ingen tvil om at flere av dere er enig med valget jeg nå har landet på i forhold til valg av bil. Og det skal bli så gøy å hente hjem en ny bil! 

Det er jo litt rart å gå fra det som var drømmebilen når jeg vokste opp, til å bli totalt a4 familie med bil til under 200 000,- som store deler av Norges befolkning har. Noe sårt føles det selvsagt, men jeg blir å merke det veldig på økonomien fremover, og ikke minst som jeg også nevnte i går, så er det ingen tvil om det selvsagt også vil lønne seg for barna mine på lang sikt. Jeg ønsker å være en mamma som kan strekke til økonomisk når barna mine trenger det, og jeg ønsker også at selv om de har mange søsken at det skal kunne være en god del til hvert og enkelt av de å arve når den dagen kommer. 

Det er ekstremt dyrt å ha barn, jo flere jo dyrere. Det merker jeg virkelig, og med årene så blir det ikke akkurat billigere. Jeg er lært opp til å være utrolig gavmild, og dele med andre når man selv har. Det føler jeg virkelig er en av mine beste egenskaper, og når det kommer til penger, så er jeg vel alt annet enn grisk. Jeg har alltid vært veldig gavmild, og det er noe med min personlighet som ønsker å gi videre det jeg har fått til med barna mine. Jeg vil heller ta hele familien på en ekstra ferie i året, for å skape minner, enn å hive det bort på en bil. 

Det er nok mange som synes det er rart at jeg bruker penger på ferie, som ikke varer, men for meg er minnene som skapes på reisene noe som varer livet ut. Jeg tror nok alle har sine tanker når det kommer til bruk av penger, og det er helt lov. Men hvordan jeg bruker mine, er ene og alene mitt valg. En viktig ting når vi nå trapper ned så mye av utgiftene økonomisk, er jo å ikke glemme at jeg også skal leve. Jeg er kun 23 år, og de fleste på min alder har kun selv selv å tenke på. Min måte å bruke penger på meg selv og leve, er å ta med familien min på reiser og opplevelser.

0 kommentarer

Siste innlegg