JEG KJENNER JEG GRUER MEG SKIKKELIG

Reklame | egen bok

Nå som boken min faktisk kommer ut i butikkene denne uken, så kjenner jeg at nervene har inntatt sin plass. Jeg er selvsagt veldig spent og glad samtidig som jeg gruer meg skikkelig til innholdet i boken ser dagens lys. Dette er på mange måter en så utrolig viktig bok, samtidig som jeg legger meg sårbar igjen fordi boken er så personlig for meg. I et av kapitelene i boken er fokuset rettet mot min største hemmelighet noen gang. Jeg kjenner jeg gruer meg til reaksjonene på noe som jeg har holdt så tett til brystet over lengre tid. 

Jeg ble spurt her en dag om hvorfor jeg velger å utlevere meg selv så mye, når det tydeligvis går inn på meg. Svaret mitt er veldig enkelt. Om det at jeg forteller min historie, kan hjelpe et annet mennesket i samme situasjon. Så er det jeg går gjennom ved å skrive om det, verdt det. Jeg utleverer meg selv, fordi jeg skulle ønske at jeg hadde min egen bok eller blogginnlegg å lese gjennom i ulike faser og situasjoner i mitt liv. Det finnes mange som som vil kunne føle på noe selv når de leser boken «Bare Anna».

Likevel så er media min største frykt, og har en mening om alt, og lager saker på tema som gir klikk, og uten å ta hensyn til at det ligger ekte opplevelser og følelser bak. Det ene temaet frykter jeg vil kunne få mange klikk av artikler som vinkles og lages overskrifter på. Jeg har selv ikke skrevet et eneste ord om dette temaet på bloggen, og er kjempe usikker på om jeg noen gang vil kunne skrive om det. Det er nemlig noe helt annet enn klikk jeg ønsker når det er snakk om akkurat det. Jeg føler derfor at det er så viktig for meg at det fikk sin plass i boken min. At jeg fikk dele alt, alle tanker, og hele opplevelsen, uten å bli avbrutt. 

Leser man boken min så er det ingenting som står mellom linjene. Den er ekte, og det kjenner jeg nå som det kun er få dager igjen til det er mulig å lese den. Jeg skulle hatt boken min ute i Norges butikker allerede i morgen. Men jeg venter selv på å få den i posten, og det håper jeg skulle skje før den var ute i butikkene. Det blir spennende å se om den dukker opp i postkassen min i dag. Det føles i alle fall helt spesielt å snart skulle se boken stående i butikkhyllene! Om du ønsker å være en av de første til å få boken hjem i hus, kan du bestille boken min HER!

0 kommentarer

Siste innlegg