JEG SVARER VG, DETTE VIL JEG UTDANNE MEG TIL Å BLI & SLETTE BLOGGEN? +++

Du sier til VG at du ikke angrer, hvorfor? Jeg gjør ikke det. Jeg snakket med VG for første gang på veldig lenge sist uke, og syns det var fint å få frem at jeg ikke angrer på valget jeg tok om å slette Instagram profilen min. Jeg føler at jeg har hatt så gode grunner til å fjerne profilen at det å ikke ha den ikke har vært noe jeg tenker på. Jeg har mye mindre tid på telefonen min nå, og har nesten ingenting å gjøre når jeg kun er på den for «tidsfordriv». Men det føles jo bare godt!

Hva synes du er det værste med Instagram? Jeg elsker instagram, men det ble rett og slett litt farlig for meg. Det trakk ned humøret mitt, og kanskje det som gjorde så vondt var at det trakk ned min egen selvtillit. Både utseende og kropp, men også hva jeg har, og hva jeg har oppnådd. Jeg tenkte mindre og mindre godt om meg selv når jeg var på Instagram. Nå skal det sies at det er kun på Instagram jeg har fulgt andre. Og er det en ting som har blitt viktig dette året for å få det bedre med meg selv, så har det vært å fjerne de tingene som står i veien for min lykke. Uansett hva det måtte være.

Du skrev at du vurderer utdanning, har du noe spesielt du har lyst til å bli? Jeg ønsker vel i hovedsak bare å være noe. Si at dette er jeg, og dette er yrke mitt med en stolthet. Jeg har på ingen måte bestemt meg for hva jeg ønsker å bli. Jeg syns det er noe som man aldri helt kan vite. Eller, jeg har i alle fall ingenting som jeg vet med hundre prosent sikkerhet i dag at jeg ønsker å gjøre livet ut. Jeg må likevel starte en plass, og fullføre videregående. For det siste året jeg har er faktisk bare 10.klasse. Jeg skal derfor ta en ting om gangen, og om jeg ser at jeg mestrer studeringen ved siden av livet jeg allerede har, så kjører jeg på videre. Det eneste jeg kunne tenkt meg pr. dags dato er å bli jordmor. Kanskje litt spesielt, og uventet. Men det er noe jeg tror jeg ville passet til og trivdes med i lang tid.

Du skal vell ikke slutte å blogge? Jeg kan ikke i dag tenke et liv uten bloggen. Det syns jeg er vanskelig. Og jeg tenker derfor noen år om gangen, og foreløpig så ser jeg bloggen så langt frem jeg har planlagt. Jeg skal ikke slutte med bloggen, før jeg eventuelt er i jobb en annen plass hvor jeg trives mer. Jeg har alltid sagt at jeg skal ha bloggen så lenge jeg trives med den. Og de siste årene har det vært mye opp og ned om jeg faktisk trives med jobben eller ikke. Men i det store og hele så gjør jeg jo fortsatt det. Og da skal bloggen fortsatt være en del av hverdagen min.

Du har ikke slettet Snapchat, hvorfor? Snapchat er vel en plass jeg både er sosial med venner, og kan være på «jobb». Det er noe helt annet enn instagram, for jeg følger ikke personer på samme måte der som på Instagram. Jeg liker Snapchat, og så lenge jeg gjør det så er det ingenting som gjør at jeg ønsker å slette den. Jeg skal ikke begynne å stenge ned alle profilene mine, kun fordi jeg slettet Instagram. Jeg er ferdig, og har nå fjernet det jeg ønsker å fjerne meg selv fra.

Hvordan har du det akkurat nå? Jeg har det veldig bra. Og som dere vet så har jeg hatt det bra utrolig lenge nå. Det betyr ikke at det kan komme dumme dager som sist uke. Jeg har vært heldig å ha veldig få dager som har vært vanskelig i år, og banker i bordet mens jeg sier det. Jeg må likevel være forberedt på at dagene kommer og går, og det gjelder også de dagene hvor ikke alt er like greit. En dum dag, betyr likevel ikke at det skal bli en dum uke eller en lengre periode hvor jeg har det vanskelig. Det er vel kanskje nettopp det jeg har lært dette året.

Hvordan går det med tannlegeskrekken din? Nå har jeg vært hos tannlegen to gangen denne måneden for å fikse et hull som jeg hadde fått. Jeg har unngått å gå til tannlegen over lengre tid, nettopp fordi det har skremt meg. Men etter første timen min denne måneden hvor jeg ble møtt av fantastiske tannleger på en privatklinikk, så ble alt mye lettere. Og etter i dag kan jeg vel faktisk tørre og si at tannlegeskrekken min har gått fra å være kjempe skummelt, til at jeg ikke tenker noe over det. Og det er ganske fantastisk, og takket være gode tannleger!

0 kommentarer

Siste innlegg