JEG TREKKER MEG TILBAKE FRA BLOGGEN!

For noen vil dette kanskje være veldig vanskelig å forstå, mens for andre har noen kanskje sett denne komme. Det er mye som skjer blant bloggere om dagen, og som jeg også snakket om på snapchat/instagram story her om dagen, så er jeg utrolig glad for at jeg nå ikke er en del av kaoset som er i media. Jeg er komfortabel med plassen min i jobben min om dagen, og valget jeg har tatt nå er kun valgt fordi jeg for første gang har mulighet til det. Jeg har valgt å logge meg av bloggen for en god stund, for å kun fokusere på barna mine. 

Jeg har tenkt å være borte noen måneder, og kanskje jeg er tilbake litt her og der med noen oppdateringer på bloggen, men i hovedsak så er planen min å være borte fra bloggen, helt til innflyttingen i nytt hus. Det kan være helt til midten av juni, samtidig som det også kan være i starten av mai. Så det kommer veldig ann på hvordan prosessen ligger ann når det nærmer seg. Jeg synes det er behagelig å skulle trekke meg litt tilbake. Jeg trives godt med bloggen, men jeg føler at en velfortjent lang pause fortjener både jeg, Jan og barna nå i en periode.

Jeg kommer selvsagt ikke til å være helt borte fra sosiale media, det vil fortsatt være mulig å følge meg og tiden frem til huset står klart på snapchat og den nye instagram profilen min. Jeg ønsker alle sammen en nydelig vår, og gleder meg til å komme tilbake når livet vårt er kommet tilbake til hverdagen igjen, og da i nybygget hus! Kanskje til og med en nyhet om positiv graviditet. Det hadde jo vært helt fantastisk. Om ikke, så blir det likevel deilig å få disse månedene uten å tenke på for mye annet enn familien og husbygging for nå. 

0 kommentarer

Siste innlegg