LOVER JEG SKULLE ØNSKE JEG VISSTE DA JEG SELV VAR YNGRE!

Reklame | egen bok

For en merkelig uke. Først og fremst på grunn av alt som foregår inni mitt hode, samtidig som at inneklemte fridager også gjør at uken blir litt smårar. Som mange fikk med seg i går så fikk jeg tatt en liten utblåsning her på bloggen, og selv om dagene og livet akkurat nå går ganske på skinner, og er ganske harmonisk, så er det mye som foregår inni hodet i denne perioden. De siste kapitlene i boken nærmer seg nemlig for alvor nå.

Det å skrive en bok er gjerne ikke så slitsomt rent fysisk, men psykisk kan man bli ganske sliten. Det er mange opplevelser som må gjenoppleves og rives opp i, og det er gjerne de tøffeste og vanskeligste tingene som gjør at jeg tror at denne boken kan bli viktig for mange. Og det er ikke alltid så lett. Da kjente jeg at det virkelig gjorde godt med en skikkelig utblåsning i går. Det er tross alt ikke bare hagen som flyr rundt i tankene mine om dagen.

Det som er vanskeligst, og som skremmer meg mest med opplevelser som jeg gjerne ikke har snakket så mye om før, er at nå som jeg har blitt så mye eldre, så ser jeg gjerne mer alvorlig på opplevelser jeg ikke reagerte så sterkt på for noen år tilbake. Mye har nok også med at mine barn begynner å bli eldre, og at man som mamma ser opplevelsene fra et helt annet perspektiv, enn når man står i det selv.

Og nå som jeg også ser på det på en annen måte, så har jeg også begynt å lese meg litt opp på lover og regler. Egentlig mest for å sette ting i perspektiv der også. Det kan være hendelser og opplevelser som jeg ikke har tenkt på som veldig alvorlige, men som viser seg å være det. Regler som jeg skulle ønske at jeg visste om da jeg var mindre, og som jeg håper at boken min kan bidra til at andre barn på en lettere måte kan få med seg. Tidlig nok.

0 kommentarer

Siste innlegg