LURT MED FAKE FORLOVELSERING!!

Har du noen gang turt å tenke tanken på at forlovelsesringen din kanskje ikke er ekte? Nå er det snart to år siden Jan gikk ned på kne for meg, men samtalen om fake og ekte ring startet lenge før det. Vi hadde nemlig lest noe sammen om at menn ofte lyver om pris på forlovelseringen. Og sier den er dyrere enn hva den faktisk er. Samtidig som det faktisk også finnes menn som kjøper det som ligner på en diamantring, og sier at det er diamant til sin nye frue. 

Er det greit? Jeg tenker at en fake ring ikke er galt i utgangspunktet. Det jeg der i mot ikke synes kan være noe sunt for forholdet er jo å lyve. Uansett hvordan ringen ser ut, så er det jo faktum at man elsker en person så høyt at man ønsker å dele livet sammen som er høydepunktet, og ikke ringen. Jeg er kjempeheldig som fikk en magisk ring. En ring jeg virkelig må si jeg ikke hadde trengt, men som selvsagt jeg ble utrolig glad for. Men ettersom at vi allerede hadde ganske delt økonomi, på denne tiden av forholdet, så fikk jeg vite hva den kostet. 

Jeg så ikke ringen før frieriet selvsagt, og jeg visste heller ikke når det ville skje. Vi var jo åpen om mye mer enn man kanskje skal være når det er snakk om et frieri. Vi snakket om bryllup lang tid før frieriet, og Jan visste akkurat hvilke ring jeg hadde ønsket meg. Lite visste jeg om prisen da. Etter han hadde fridd der i mot fikk jeg se både diamantsertifikat og kvitteringen. Kanskje nettopp fordi vi hadde sett så mye i forkant, og ikke minst fordi diamanten var så stor. 

Jeg vet at de aller fleste ikke kunne brydd seg mindre om diamanten er ekte eller ikke, eller hva ringen kom på i pris. Men for noen betyr dette veldig mye. Jeg hadde ville hatt en mye billigere ring mot at min kommende mann var ærlig. Jeg har faktisk flere ganger tenkt tanken på å kjøpe meg en fake ring til bryllupet, for å ha til giftering. Jeg gjorde det ikke, og valgte heller å bruke forlovelseringen videre som giftering, men hva ville det hatt å si? 

Jeg er ikke den mest fansy personen når det kommer til smykker og tilbehør. Jeg er heller ikke en person som bryr meg noe om å se «rik» ut bare for å se «rik» ut. Jeg velger veldig ofte det jeg liker fremfor andres meninger. Så mitt spørsmål er, er det galt å kjøpe en fake ring som forlovelsesring til kjæresten, om man er ærlig om det? For min del så kunne jeg like godt blitt fridd til med en godteri-ring og fremdeles sagt JA! Men er det noen minimum pris man må legge i en forlovelsesring? 

0 kommentarer

Siste innlegg