MASSE BILDER FRA SNØEN + EN STOR ANBEFALING!

Reklame | LEGO WEAR

Denne høstsesongen har vi fått prøve ut uteklær fra Lego Wear! Jeg har alltid vært trofast mot de merkene barna mine har brukt som ute-kær, da jeg vet hvor viktig det er å holde seg god og varm, samtidig som at ute-tøyet skal være slitesterkt og tørt gjennom en hel sesong i aktivitet. Jeg synes derfor det var vanskelig å skulle prøve noe nytt, da jeg har vært fornøyd med de merkene jeg har brukt i alle år. Jeg lot meg likevel overbevise, og nå sitter jeg igjen med KUN gode tilbakemeldinger. Jeg er nemlig overrasket, og kommer nok aldri til å gå tilbake igjen. 

Både vinterdressene og jakkene har vært helt fantastiske gjennom høststormen, regnvær og ikke minst i snø og minusgrader, samtidig som dressene ikke har et eneste bruksmerker etter en hel sesong med barnehage og utelek. Det er veldig sjeldent man kan finne kvalitet som faktisk dekker så mange nødvendige krav. Nå har jeg til og med gått inn med kritiske øyne når tøyet skulle brukes, men likevel så er jeg blitt så fornøyd. Det er så viktig å finne klær til barna, som gjør utelek til en gøy aktivitet, og da er det helt vesentlig at klærne holder barna tørre og varme.

For oss foreldre er det også utrolig viktig at tøyet tåler å bli lekt i, uten at det skal komme hull, eller krympe i vask. Mitt krav som mamma til tre er at tøyet jeg kjøpet til dem skal tåle minimum en hel sesong. Da mener jeg fra høst til våren, og fra våren til sommeren. Noen ting har jeg også en forventninger om skal kunne gå i arv, uten at det skal være noe mer slitasje for barna som kommer etter. Lego Wear sin kvalitet har overrasket meg veldig, og jeg lyver ikke når jeg sier at dressene også vil bli brukt til neste år av samme barn! 

0 kommentarer

Siste innlegg