MIN LØNN NÅ, BABY 2020 OG ER JEG RIK? +++

Hvordan er lønnen din nå? Lønnen min er mye lavere enn tidligere, da jeg for min egen del har ønsket å prøve å ha en «Normal» men god lønn. Dette valgte jeg å gjøre i fjor, samtidig som jeg har valgt å fortsette med dette i år. Mye av grunnen til dette har vært at jeg har hatt lyst til å se hvor mye penger jeg har hatt, og ikke minst fordi jeg har hatt mange utgifter i forhold til bryllup og annet, som har gjort det lurt for meg å leve med et vanlig budsjett. 

Ser du på deg selv som rik? Absolutt ikke! Jeg tror nok i hovedsak at vi har mindre enn det vi har. Dette tror jeg kommer av at vi har lagt livsstilen vår etter vår økonomi og det vil jo også si at vi ikke har så mye til «Overs» etter at alt av vanlige utgifter er betalt. Vi har selvsagt en høy bøfferkonto om det skulle oppstå noen uforutsette utgifter. Jeg kan på ingen måte si at vi har lite, samtidig som jeg heller ikke vil kalle oss rike. Vi lever stramt, men godt, om jeg kan si det sånn. 

Ville du anbefalt andre å droppe utdanningen for å satse på blogg? Nei, nei og nei! Aldri stopp en utdannelse. Jeg skulle ønske jeg aldri stoppet min, samtidig som det blir feil å tenke sånn. Jeg hadde vært stor blogger i over 2-3 år når jeg droppet ut av skolen på grunn av graviditet. Jeg stoppet aldri på grunn av bloggen, men det var en sikkerhet for meg da jeg gjorde det. Det er virkelig ingen garanti for å lykkes med en blogg, så en utdannelse er viktig uansett hva planen videre er! 

Kan du ikke snart få flere barn? (Du lager såååå fine barn) Tusen takk for det! Jeg må jo innrømme at om et år eller to så skal vi ikke se bort fra at vi går i gang igjen. Men akkurat nå så er barna enda veldig små, og det er fint å få William også på skolen før vi går i gang med neste. Vi har vært litt frem og tilbake på om vi ønsker flere, men har den siste tiden satt tankene på at vi ønsker et barn til. Nå har vi hatt Lucas som virkelig har tatt lillebror rollen på alvor, og vi føler enda han er babyen vår. Kanskje det blir en nykommer i familien i 2020, eller 2021! 

Hvorfor er du ikke på TV lengre? Etter at jeg trakk meg fra Skal Vi Danse i 2017, så stoppet det veldig opp for min del. Jeg slet skikkelig med meg selv psykisk det tidspunktet, og jeg har brukt lang tid på å bygge meg opp igjen. Og jeg tror kanskje det har tatt lengre tid nettopp på grunn av at jeg hele tiden er synlig på bloggen likevel. Jeg føler meg nå sterkere enn noen gang, og dere skal ikke se bort fra at jeg snart er å se på TV igjen. 

Hva hadde du gjort i livet dersom du ikke hadde barn? Godt spørsmål, det kommer jo helt ann på om jeg fremdeles hadde hatt bloggen eller ikke. Om jeg var den jeg var, bare uten barn så ville jeg ha reist veldig mye! Jeg elsker å reise, og føler på ingen måte at barna begrenser meg på det, men jeg føler at det å være mamma også krever at man har en plass barna kan kalle «hjemme». Hadde jeg ikke hatt bloggen eller barna så hadde jeg nok studert, og brukt mye tid på å venner. Egentlig som de fleste andre på min alder. 

0 kommentarer

Siste innlegg