MINE BESTE TIPS TIL HVA DU KAN GI DIN KJÆRE!

Reklame | Bubbleroom, TrueStory, Interflora, Nettmat & Sportamore


JUMPSUIT HER – SKO HER

Ettersom kjærlighetsdagen nærmer seg, ønsker jeg å gi både han og henne tips til hva de kan gi sine kjære på torsdag. Det er ikke alltid gaven som er så viktig, men tanken og det er viktig å huske på kanskje spesielt på dager som det. Jeg er så glad om Jan kommer hjem å ha planlagt en romantisk kveld med koselig middag bare oss to etter barna er i seng. Det skal liksom ikke så mye til, samtidig som en gave også er et fint symbol for at man har husket på dagen, og ønsker å gi noe smått for å vise hvor mye man setter pris på et annet menneske. Dette blir min første valentinesday som gift dame for min del, men jeg ser ikke for meg den blir noe annerledes enn mine tidligere kjærlighets dager sammen med Jan.

En opplevelse – Hva er vel bedre enn å gi en gave med en opplevelse? Ingenting gleder mer enn hverandres selskap og minner som skapes sammen. Jeg elsker å sette av tid til å bare være Jan og meg, og de beste gavene jeg får er uten tvil opplevelser. Hos TrueStory kan du bestille den perfekte utflykten og opplevelsen til deg og din kjære. Du kan bestille alt fra Vinsmaking, spa, dagstur i kajakk, sjokoladesmaking, snorkling med spekhoggere. Nordlys safari, og mye mye mer. Denne opplevelsen er fin å gi nå! Det er mye aktiviteter å finne på, både på vinterstid og om man ønsker å vente til sommeren. Bestill din opplevelse HER! 

Blomster – Ingenting er mer klassisk å gi sin kjære enn blomster. Blomster er en fin oppmerksomhet uansett anledning, og passer også fint selv ved siden av en annen hoved gave. Jeg må si at jeg er blitt utrolig glad i blomster, kanskje spesielt etter bryllupet. Det er så mye fint florister klarer å lage, og jeg syns det er så fantastisk hvordan det er blitt så lett å sende blomster selv til de som bor langt unna. Selv sendte jeg flere blomster i går ut på morsdagen, både til min egen mamma og til min svigermor på vegne av min mann. Blomster er nok den tryggeste gaven å kjøpe, og hvilken dame blir ikke glad for å bli overrasket med en flott bukett med roser? Overrask din kjære, og send henne en blomsterbukett til jobbkontoret på torsdag? Eller hjem på døra, HER!

En gave som varer – Hos nettmat kan du finne den perfekte gaven som gjør hverdagen litt lettere for din kjære! Bestill en matpakke og ukesmeny som passer dere! En gave som virkelig vil falle i smak hos de som elleres har en travel og slitsom hverdag. Selv kjenner jeg at jeg ville hatt mye overskudd og tid til andre ting om jeg ikke hadde brukt tid på å handle, og planlegge middagene selv. Dette er virkelig en smart og fin gave til deg som ønsker å være kreativ og gjøre noe som vil glede den du er glad i over lengre tid! Plukk de rettene du har lyst på, og bestill din matpakke rett hjem til deg og din kjære HER! 

Sport og natur – Er du og din kjære glad i å reise opp i fjellet på hyttetur, eller være ute i god norsk natur, så finner du den perfekte gaven til både han og henne hos Sportamore. De har alle mine favoritt varemerker til både han og henne! De har varemerker som Kari Traa, Bergans, Adidas, Nike, Devold, Calvin Klein, Birkenstock, Gant og mange mange flere. Akkurat nå kan du få hele -25% rabatt på hele vinterkampanjen deres! Hele tilbudet finner du HER! 

0 kommentarer

Siste innlegg