MINE FAVORTITT 5 YOUTUBEKANALER!

Er det noe jeg elsker å bruke den lille fritiden jeg har på, så er det å stoppe innom mine faste Youtube-kanaler. Det består for det aller meste i utenlandske kanaler typisk fra USA og Australia, og her tenkte jeg å liste opp frem kanaler jeg anbefaler deg å ta en titt på!

1. Cole and Sav Disse har jeg fulgt med på utrolig lenge, og kanskje spesielt i forbindelse med giftemål. Nå har de også fått sitt første barn sammen. For de som ikke har sett noe på de tidligere, så har Savannah en datter fra tidligere, der hun i flere år har vært alenemamma. Så fant hun sin Cole og sammen har de Youtbube-kanalen Cole and Sav.

2. The Ace Family Ganske lik som Cole and Sav. Handler om Catherine og Austin som sammen med deres to døtre danner The Ace Family. Felles for både The Ace Family og Cole and Sav er at de deler mye, ofte og ikke minst om absolutt alt mulig.

4. Robin Birrell Dette er vell kanskje den mest spesielle av de jeg følger. Kanalen følger Robin og kjæresten Emma, som lever av å gjøre pranks på hverandre. Ofte med ting som går ganske langt ut av kontroll. Om du trenger en latter og litt sjokkfaktor, så anbefaler jeg en tur inn på deres kanal.

3. Funkygine Funkygine har jeg fulgt med på en del, og spesielt etter serien hennes med Vegard. De to har vært utrolig morsomme å følge, og det er nærmest umulig å ikke bli i godt humør av den duoen.

5. Anna Rasmussen Jeg er jo nødt til å ta med min egen kanal også. Og det hender ofte at jeg går inn for å mimre litt gjennom eldre videoer som jeg har lagt opp. Jeg skulle nå ønske at jeg var flinkere til å oppdatere oftere, og det blir jeg forhåpentligvis bedre på etterhvert.

0 kommentarer

Siste innlegg