MINSTEN ER TILBAKE I BARNEHAGE IGJEN!

I dag er Lucas tilbake igjen i barnehagen etter tre lange uker sommerferie. Det er trist at vi ikke har hatt noe fint vær gjennom ferien til Jan og Lucas, men jeg håper enda på litt høyere temperaturer før skolestart. Jeg kjenner faktisk at det er superdeilig at Lucas nå er tilbake i barnehagen igjen. Jeg vet at han har savnet å være der, det skjønner jeg godt. Det er utrolig lenge å være borte fra noen man tilbringer så mange timer i hverdagen med til vanlig, spesielt for et lite barn. I dag kjenner jeg for første gang litt på at hverdagen faktisk begynner å nærme seg.

Vi har ikke hatt en skikkelig hverdag her etter at vi flyttet inn i det nye huset kun noen dager etter at sommerferien var i gang. Så det skal bli utrolig deilig å få føle litt på hvordan det vil bli. Nå har jeg en uke med Michelle og William hjemme, før William skal starte på SFO neste mandag. Det er utrolig spennende, og jeg tror han får så utrolig godt av å leke sammen med mye venner, før skolen starter for fullt to uker senere. Jeg får med andre ord to hele uker hvor kun Michelle og meg er hjemme. Det blir lenge siden sist, ettersom jeg har hatt guttene hjemme helt siden oktober i fjor! 

Jeg har planlagt å prøve og finne på masse gøy sammen med barna denne uken, og jeg håper at finværet melder sin ankomst i løpet av uken, slik at vi faktisk får gjort noe. Det er en så utrolig spennende tid vi har i møte, og det er kanskje litt fælt å si det. Men jeg trodde at når man hadde vært gjennom skolestart en gang, at det ikke ville være noe problem med barna som kommer etter. Jeg føler nesten det er mer å sette seg inn i denne gangen, men det er nok ikke det. Jeg bare vet hva vi går til på en helt annen måte denne gangen enn jeg gjorde sist. Noe som er godt og skummelt på samme tid!

0 kommentarer

Siste innlegg