MORSDAG OG SÅ TAKKNEMLIG!

Her er morsdagsmarkeringen godt i gang! Vi har jo tilbragt helgen på fjellet, og i dag tidlig ble jeg tradisjon tro vekket med frokost på sengen, og diverse tegninger fra mine kjære barn. Ekstra stas i år er vell at alle barna forstår mer av dagen, og forhåpentligvis legger inn en ekstra innsats for å sette pris på sin mor. Lucas er overbevist om at jeg har bursdag, mellomste tror alle mødre har bursdag, mens eldste har ganske god kontroll på dagen.

Jeg fikk nydelige roser av Jan i dag tidlig, og en frokost som var tilrettelagt min litt kresne smakssans. Den bestod av Indrefilet med bacon, diverse grønnsaker, hjemmelagde båtpoteter og ikke minst egg. Men da et egg som jeg faktisk liker. Et sjokoladeegg! Når det er sagt var dette rester fra middagen i går.. Da gjenstår det bare å gratulere alle mødre rundt om i landet, også håper jeg dere blir litt ekstra satt pris på for den fantastiske jobben dere gjør.

Jeg er så takknemlig og glad for å ha en mann som steller så fint i stand på morsdagen. For gjerne spesielt eldste jenta, så er det veldig viktig å stelle i stand store ting til alles feiringer, og hun føler selv et stort ansvar når det kommer til meg, for det er den enste tingen jeg selv ikke steller i stand til. Og så lik som hun er på meg, så er det fint at Jan legger inn en ekstra innsats for hennes skyld. Om ikke lenge så er jeg helt sikker på at Michelle står for både frokosten på sengen og alt planleggingen med det. Det er så gøy og samtidig skummelt å se hvor mye større de blir for hver år! Ønsker alle sammen en magisk morsdag videre!

0 kommentarer

Siste innlegg