NÅ BLIR DET BRYLLUP I 2020!

Reklame | NA-KD

Jeg hadde egentlig tenkt å vente en god stund med å fortelle dere dette, men siden jeg 2020 er et ekstra spesielt år, og planleggingen av bryllupsreisen vår allerede er godt i gang, må jeg nesten fortelle hva som skjer til sommeren allerede! Vi er invitert i bryllup på Kypros til sommeren, og jeg gleder meg til å kle små og stor opp i fint tøy for å feire kjærligheten! Sist bryllup jeg var i, var jo mitt eget, og selv om det nesten er to år siden til sommeren, elsker jeg å tenke på bryllup og store feiringer. 

Jeg kjenner meg en smule misunnelig, for jeg synes det høres så perfekt ut å skulle gifte seg i 2020. Jeg er jo ekstremt opptatt at runde eller fine datoer, og hadde jeg bare vært litt mer tålmodig selv, så hadde vi nok valgt en flottere dato. Jeg unner virkelig alle med bryllup dette året, en flott bryllupsdato med et år som er lett å huske i lang tid fremover.  Jeg tror det er en drøm for mange å gifte seg i 2020, og kanskje flere av mine følgere kjenner noen som skal gifte seg dette året? 

Jeg har derfor satt sammen alle mine favoritter til årets store bryllups år. Med mange tips til både deg som brud og gjest i bryllup dette året. Den perfekte kjolen i et bryllup kan være vanskelig å finne. Man skal være ekstra fin, samtidig som man ikke skal stjele oppmerksomheten fra bruden med valg av tøy. Med det perfekte antrekket i bryllups, skal man også tenke på temperatur og komfort, samt at det passer når den store dagen kommer. Jeg tror virkelig at mitt kjole valg for bryllupet vi skal i til sommeren, har landet på DENNE! 

0 kommentarer

Siste innlegg