NÅ BYTTER VI HUS!

Jeg mener på at jeg har nevnt det tidligere, men i dag skjer det altså! Vi bytter hus her nede på Kypros for de siste fem dagene våre av oppholdet. I dag er med andre ord en stor pakkedag! Jeg må innrømme at jeg pakket og ryddet det aller meste i går, men siste rest er nå tatt, og vi er klar for å bytte hus veldig snart. Jan skal ta med barna på stranda 100 meter fra her, mens jeg flytter alle tingene inn i det nye huset. Før jeg også skal ta turen ned for å være på stranda med de andre. Det blir utrolig deilig. Vår første dag på standa etter å ha vært her over tre uker.

Jeg skal vise dere det andre huset så snart vi er kommet i hus. Det er et veldig fint hus det også, men jeg må innrømme at det vi har bodd i nå syns jeg har vært det fineste. Jeg tror nok likevel at vi vil kunne bruke det andre huset mer, da det er mye mindre vind der som gjør det mye varmere, i tillegg til at gradestokken også har gått opp noen grader. Det huset vi har bodd i har kun hatt tre soverom, og det vi nå skal inn i har hele fem soverom. Så når alle kan sove på hvert sitt rom, så kan jeg jo håpe på å sove litt lengre om morgenen enn vi har gjort denne uken.
Jeg skal virkelig ikke klage, jeg elsker å være på tur med gjengen, og nå som det også føles ut som den ferien vi hadde håpet på så må den bare nytes. Vi har kun fem dager igjen her nede, og det vil altså si at vi må gjøre alt vi skulle ønske vi hadde fått gjort denne måneden, men som ikke har vært mulig på grunn av været. Jeg har en hel ting jeg ønsker å fylle de neste dagene med, og jeg gleder meg! Jeg tror dette blir vår siste Kypros-tur i år, og det må jeg innrømme føles litt rart, ettersom vi alltid pleier å reise ned her i juli også!
0 kommentarer

Siste innlegg