NÅ ER ÅRETS FØRSTE FEIRE BESTILT!

God søndag alle sammen! Her på sørlandet regnet det i hele går, og vi ble derfor inspirert til å booke sydenturen til våren i gårkveld! Vi skal ta med hele gjengen på reise i mars, for å få litt sol, bading og fint vær mens vi venter i spenning på nytt hus! Vi likte oss utrolig godt i Dubai, når vi var der for første gang sammen med de to eldste barna i fjor vår, og tar derfor hele gjengen med oss tilbake denne gangen. Det er perfekt temperatur og reiselengde for meg som har litt for utenlandske gener til å være fornøyd med varmegradene i Europa. 

Jeg kjenner virkelig at jeg gleder meg nå som turen er bestilt, og det er helt sikkert at det blir noe av. Det er viktig å kunne koble av sammen med hele familien, når de neste månedene blir fullt opp med flytting og fokus på tiden fremover. Da er det godt med en pust i bakken og stoppe opp og leve litt her og nå. Jeg gleder meg til å gjøre alt det gøye vi fikk oppleve i fjor, på nytt, og ikke minst prøve å rekke alt vi ikke rakk sist. Jeg synes på mange måter det er lettere å bruke tiden godt på ferie, når vi har vært der før, for da vet vi hvor ting er, hva vi trenger, og ikke minst mer om hva vi ønsker.

Vi reiser på bursdagen til Jan, som er i mars, og det blir jo fort en del av bursdagen hans at vi reiser. Det blir midt mellom vinterferien og høstferien. Når vi er så mange som reiser, så synes jeg det er dumt å skulle betale nesten dobbelt så mye, kun for å dra i de ukene, når vi har den muligheten vi har til å kunne være fleksible på fridagene. Jeg er jo hjemme hele tiden, og det vil også si at det er jeg som tar barna, både ved tannlegetimer, sykdom, planleggingsdager og andre feriedager som ikke er arbeidsfrie dager. Jan slipper derfor mye fri fra jobb på grunn av det, og jeg er heldig som jobber hjemmefra.

Jeg laget nylig et innlegg om hva som skjer dette året, og det så fort veldig mye ut, med alle reisene vi skal på. Jeg vil derfor også si at vi ikke skal reise noe til høsten. Vår aller siste reise i år er Kypros til sommeren, som faktisk er en tur hvor det skjer noe spesielt, og ikke bare en vanlig ferie. Jeg kommer tilbake til dette senere i dag, men poenget mitt er at vi ikke har planlagt å reise noe særlig i tiden fremover etter innflytningen, mens nå i ventetiden uten egen plass å bo, så faller det naturlig å skulle reise bort litt ekstra. 

0 kommentarer

Siste innlegg