NÅ ER JULEN I GANG!

annonse Nutrilashes

Vi har hatt en helt magisk tur til Danmark, og føler virkelig desember ikke holder tilbake noe av julestemningen i år. Jeg gleder meg så utrolig mye til ukene som venter meg, og må si at jeg syns at desember er den beste tiden på året. Det å være sammen med hverandre, både i helgene frem mot jul, men også alle selskapene, er noe jeg setter veldig stor pris på. Og jeg er takknemlig for at desember for meg er en god måned, som jeg kan gi barna mine mange tradisjoner og minner og se tilbake på, ikke bare sammen med meg, men med hele familien. 

Julen handler først og fremst om å være sammen med hverandre, men det finnes jo mange som likevel gleder seg til gavene, og det å pynte seg opp til selskapene. Jeg liker å ta på finstasen selv, og det ser jeg allerede går i arv her hjemme. For en stund tilbake valgte jeg å velge bort vippeextention som jeg tenkte og gå å legge. For meg har vippene alt og si når jeg skal pynte meg opp. Jeg har blitt veldig glad i vippeserumet fra Nutrilashes som jeg har brukt en stund nå! 

Jeg har prøvd vippeserumet til Nutrilashes over en lengre periode, og er veldig fornøyd. Sist gang jeg nevnte Nutrilashes på bloggen, så sa jeg også at jeg var overrasket over at hvor bra resultat det gav meg, fordi jeg faktisk ikke har trodd helt på produkter som dette tidligere. Jeg er fremdeles overrasket over resultatet! Jeg er superfornøyd. Samme produkt kan også brukes på bryn, dette har jeg ikke prøvd selv, men om det gir like godt resultat vil jeg tro det er mange som blir fornøyde med denne! Jeg bruker serumet om kvelden, etter å ha fjernet alt av sminke. På vippene skal det føres på som en eyeliner. Man skal ikke tørke av serumet hverken på bryn eller vippene, og resultater skal du se etter bare 4-6 uker! 

Om du har lyst til å teste produktet selv, eller kjøpe det til noen i julegave kan du kjøpe produktet på tilbud akkurat nå! Akkurat nå kan du prøve Nutrilashes vippeserum til hele 50 % rabatt! Tilbudet finner du HER! Håper alle sammen har hatt en superfin helg. Nutrilashes er ikke ikke testet på dyr, heller ikke noen av ingrediensene. Produktet har en veldig fin pris, noe jeg mener ikke er overpriset. Produktet trekker raskt inn i huden ved røttene for å stimulere vekst. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg