NÅ HAR JEG GJORT NOE SYKT!

Jeg er usikker om jeg i det hele tatt skulle fortelle dere dette. Litt fordi jeg er flau over situasjonen selv, samtidig som jeg vet at jeg vil få tilbake meldinger på det, uansett. Jeg hopper i det, for nå er det faktisk gjort. Jeg sitter i dette sekund å oppretter en helt ny instagram profil!! Hvorfor? Jo, nå skal dere høre. Etter at jeg slettet profilen min for flere måneder siden, så har jeg følt at jeg har mistet en stor og viktig del av dere følgere. Det er noe med å dele og føle på en dialog på et vis. Det er lettere å svare på kommentarer og meldinger på instagram, og jeg savner og dele bilder og øyeblikk med dere.
Når jeg slettet profilen min men langt over tohundre-tusen følgere, så følte jeg vel kanskje at det var mange «døde» brukere. Jeg hadde hatt profilen i mange år, og jeg er sikker på at alle som startet å følge meg på den profilen for over 8 år siden, ikke er like «fan» eller aktiv i dag. Jeg syns derfor det er skikkelig deilig å kunne starte helt på nytt, med kun nye ferske følgere, som faktisk liker å følge med og gjengen min den dag i dag! Jeg vil heller ha 100 ekte engasjerte følgere, enn tohundre-tusen som bare skroller forbi.
Jeg syns samtidig det selvsagt er litt skummelt. Det er ikke så mange måneder siden jeg slettet profilen min, og det var jo flere grunner til at jeg valgte å gjøre det. Jeg håper og tror at jeg klarer å fokusere på det positive med å ha instagram. Jeg måtte være kreativ når det kommer til brukernavn, da det finnes mange som heter det samme som meg, og de fleste brukernavn i nærheten av navn og etternavn er tatt. Jeg har derfor valgt brukernavnet «TOPPBLOGGEREN». Følg meg veldig gjerne på min nye profil HER!
0 kommentarer

Siste innlegg