NÅ KAN DU FORHÅNDSBESTILLE BOKEN!

Reklame | egen bok

Etter måneder med arbeid sammen med Gyldendal er boken min endelig klar til å kunne forhåndsbestilles! Coveret er klart, og nå er også boken klar til å gå i trykken. Boken «Bare Anna» er et prosjekt jeg er enormt stolt av, og et prosjekt som jeg håper kan være med på å hjelpe andre. I boken forteller jeg åpent om mine værste nedturer de siste par årene, om hvordan det har vært å stå i stormene, om hvordan sosiale-medier og media generelt kan ødelegge mennesker.

Dere har fått følge livet mitt hver eneste dag de siste åtte årene, men det vil overraske dere hvor mye som skjer i livet mitt utenom bloggen. I boken skriver jeg om hendelser jeg aldri trodde jeg ville dele, og som jeg bevisst har holdt utenfor bloggen. Jeg tar dere med inn i mine dypeste tanker når det har stormet som verst de siste årene.

Men denne gangen forteller jeg også hvordan jeg kom meg ut av det. Hvordan jeg har tatt store og drastiske grep for å redde meg selv. Jeg har i mange år vært i kamp, ikke mot hele Norge, men mot meg selv. Nå føles det fantastisk godt å kunne dele hvordan jeg har funnet meg selv, og ikke minst hva jeg tenkte når jeg har tatt valg som kan se utenkelige ut for dere, og som tilbake i tid også var et valg som var helt uforståelig selv for meg. Men som visste seg å være det eneste rette. Dere vil kunne lese om flere hendelser jeg aldri trodde jeg ville skrive ned svart på hvitt.

I den nye boken min tar jeg dere dypt inn i tankene mine, og hvordan det føles når man har utlevert alt, og også har mistet litt av seg selv på veien. Bare Anna gir et unikt innblikk i hva sosiale medier kan gjøre med et enkeltmenneske, ikke bare som en offentligperson, men som en normal tennåring som vokser opp i dag. I boken tar jeg dere med inn i mine værste mareritt, med håp om å kunne hjelpe noen andre på mine egen opplevelser og erfaringer. “Anna Rasmussen er en av Norges aller største bloggere, og har vært det i en årrekke.”

«Bare Anna» kan du forhåndsbestille HER!

0 kommentarer

Siste innlegg