NÅ SELGER JEG ALT FRA BRYLLUPET VÅRT!

Jeg har hatt alt vi brukte til bryllupet vårt i oktober liggende her hjemme i lang tid. Jeg vet ikke hvorfor jeg har ventet så lenge med å bli kvitt noe av det, men jeg har altså bare latt det ligge. Jeg vet jo at jeg aldri vil få bruk for noe av det igjen, og det ligger jo bare her hjemme og tar plass. Nå har vi heldigvis mye oppbevaringsplass her hjemme, men jeg kjenner endelig at det skal bli godt å kunne selge diverse ting videre. Og for første gang kunne kjenne meg litt ferdig med bryllupet.
Jeg føler nemlig at på mange måter så er det ikke helt over. Bryllupet tok mye energi og planlegging i lang tid, og jeg må innrømme at bare tanken på bryllupet vårt fremdeles gjør meg stresset. Selv så lang tid etter at det hele er over. Det er egentlig litt rart, og jeg skulle vell trodd at jeg følte meg helt ferdig med det dagen etter den store feiringen. Men det har jeg altså ikke følt helt på. Jeg håper ikke jeg er alene om det. Uansett, nå når tingene som fortsatt ligger her hjemme fra bryllupet, endelig forsvinner, så kan jeg endelig begynne å avslutte det kapitelet for godt.
Jeg er kjempe glad for at vi giftet oss, misforstå meg rett. Men bare tanken på planleggingen og festen, stresser meg. Jeg vet at det var mye arbeid, og spesielt når jeg tilslutt endte opp med å gjøre alt av planleggingen på egenhånd med bare 6-7 uker å planlegge alt på. Jeg selger nå alt fra vaser til servietter fra bryllupet. Og jeg sitter også å vurderer sterkt om jeg også skal selge brudekjolene mine. Jeg merker at jeg ikke har lyst å la de henge her i et skap og ta alt plassen resten av livet mitt.
Jeg har selvsagt tatt vare på en av alt vi hadde i bryllupet i en ekse. For å kunne mimre tilbake når jeg ønske det, men også å kunne vise barna mine når de en dag kanskje skal gifte seg. Vi har selvsagt mange bilder, men det er noe med det å kunne ta og kjenne på. Jeg håper virkelig det er noen som ønsker å kjøpe det jeg nå har lagt ut for salg. Jeg har kun lagt det ut i en gruppe på facebook for vest-agder, for jeg ønsker ikke å sende dette i posten naturlig nok. Jeg selger for en billig penge, og håper at noe som ligger igjen fra vårt bryllup kan bli brukt i flere bryllup i fremtiden.
0 kommentarer

Siste innlegg