NÅR PROBLEMENE BLIR MINDRE, OG LIVET FØLES BEDRE!

For nøyaktig ett års tid siden gledet jeg meg til den dagen «middagsproblemer» ville komme til meg. Den dagen problemer i hverdagen min ikke bestod av mer enn fortvilelsen rundt å ikke finne ut hva man skal ha til middag. Kanskje et litt rart ønske, men for en som på den tiden stod i mer enn hva jeg selv kunne håndtere av problemer, så virket det å ha normale hverdagsproblemer som en drøm. Jeg syns derfor det er så deilig å kunne sitte her et år senere og faktisk kunne si at jeg er kommet der nå! Jeg sitter her med kjøkkenbordet, og det er ingen store problemer å tenker over, eller å være bekymret for. Det eneste jeg tenker på er å rekke å kjøpe inn nye nye kakeformer før henting av barna, slik at vi skal få bake pepperkaker i helgen. 

Ikke akkurat den største bekymringen jeg har sittet på. Nå skal det sies at ikke hver dag er lik, og noen dager så har jeg selvsagt ting som bekymrer meg og plager meg. Men problemene er likevel mye mer selvstyrte enn hva det var for både ett og to år siden. Det er utrolig deilig å kjenne at jeg er kommet meg videre på en måte. Selv på de tøffeste dagene, som enda kommer, så er det mye lettere å stå i det. Det gjør det mye lettere å være menneske. Og om livet mitt kun hadde været så stabilt som det har vært det siste året, så kan jeg virkelig si at jeg er lykkelig. For selv på de verste dagene, så vet jeg at det går fint uansett utfall eller situasjon. 

Så derfor ønsker jeg å starte helgen med å muntre opp noen som gjerne sitter å tenker at problemene aldri forsvinner, at de faktisk gjør det. Om de ikke forsvinner, så kan jeg i alle fall love ut i fra de erfaringene jeg selv har fått gjennom de siste årene, at det vil bli bedre. Jeg er på ingen måte ekspert, men jeg har erfart at de rundt glemmer ganske fort. Enten det har vært en sak i media, eller noe som jeg selv har gjort galt. Alle sitt liv går videre, og på en eller annen måte, så er det med på å styrke deg selv i en sårbar situasjon. Smertene og problemene vil etterhvert føles mindre og mindre med tiden, selv hvor lite man føler på det når situasjonen stormer som verst! Ønsker alle en fin start på enda en ny helg!

0 kommentarer

Siste innlegg