NEDTELLINGEN ER STARTET FOR FULLT!

Reklame | egen bok

I dag er det bare to uker igjen til boken min slippes!! Jeg gleder meg utrolig mye til boken min kommer ut i butikkene om bare to uker, og ikke minst så gleder jeg meg utrolig mye til å kunne holde boken i hendene mine for første gang! Jeg har virkelig så tro på denne boken. Den tar opp flere vanskelige men viktige tema som mange av oss opplever eller kan komme tett på, og boken min gir et personlig innblikk i hvordan det er å stå i det, men også hvordan det er for de rundt å være så tett på vanskelige valg, og vanskelige perioder i livet.
Bare Anna, er kanskje det arbeidet jeg er mest stolt over hittil, og jeg gleder meg til å få deres tilbakemeldinger på min nye bok. Det er rart å si etter at jeg allerede har gitt ut bok, at denne boken er min store stolthet, men den er så utrolig bra bygget opp, og man kommer så tett på at det er umulig å ikke kunne kjenne på følelsene eller situasjonen man leser om. Jeg kjenner selv at det er så utrolig viktig for meg at de rette menneske leser boken min. Samtidig som jeg føler at om man leser boken, så er det nesten ikke mulig å ikke kjenne seg igjen i noe av innholdet.
Selv om det kun er fire uker igjen til selve landseringsfesten, så må jeg innrømme at jeg har planlagt alt for lite. Jeg vet ikke hvem jeg ønsker å ha tilstede, eller hvordan jeg ønsker at kvelden skal være. Jeg har tenkt at jeg må ha gode venner tilstede, samtidig som jeg faktisk har tenkt å tillatte presse å komme. Og da blir det også fort naturlig å invitere andre kjente mennesker jeg kjenner til. Nå skal jeg innrømme at jeg kjenner så utrolig få, selv om jeg har møtt mange. Faktisk vet jeg ikke en gang om jeg ønsker å ha noen lanseringsfest denne gangen.
Det er noe som bare føles veldig unaturlig i å invitere mennesker man kun har truffet få ganger. Samtidig som det hadde vært utrolig gøy om noen hadde hatt lyst å stille opp på min bok-lansering. Jeg vet ikke helt enda, men jeg må snart bestemme meg. Jeg hater å være så sosialt tilbakeholden som jeg er blitt, og jeg vet jo i etterkant at jeg ikke kommer til å angre på de som kommer. Jeg har også tenkt at jeg hadde lyst å invitere ca. 100 av mine følgere (18 år + )  til å være med på festen. Men dette også må jeg lage ett opplegg for.
Jeg pleier normalt sett ikke å være så lite forberedt. Men jeg har hele tiden følt at det har vært så langt frem, mens plutselig nå så er det denne måneden. Jeg gleder meg i alle fall utrolig mye, og endelig kan jeg begynne å se for meg boken ute i butikkene. Jeg er nok mye mer forberedt på akkurat den biten denne gangen, enn jeg var med min første bok for to år siden. Det samme gjelder jo tilbakemeldingene som kommer med å gi ut bok, og all mediaoppmerksomheten som blir rundt temaene i boken som kommer.
0 kommentarer

Siste innlegg