NY BY, OG SYV TIMER FOR EN MIDDAG!

Nå har jeg akkurat våknet opp i Stavanger! Vi reiste inn  i går ettermiddag uten barna, og hadde planlagt en middag ute med min Jan, min mor, bror og hans kjæreste. Vi hadde en kjempehyggelig middag sammen, som uten tvil var verdt den lange reisen. Etter å ha vært med dem, gikk Jan og meg videre ut på byen! Det ble en interessant kveld, som virkelig ikke tok helt av. Jeg tror alt i alt at jeg fikk ned et lite glass champagne, av en hel flaske som ble satt på bordet. Jeg fikk heldigvis god hjelp med flasken, og den ble tom til slutt.
Jeg er virkelig ikke noe flink til å drikke, og om stemningen da ikke er helt på plass, så kjenner jeg fort at det kan bli en smule kleint. Vi ble ikke på byen lenge, og gikk deretter hjem for å legge oss. Følte meg skikkelig gammel når jeg gikk edru rundt i lokalet hvor alle andre er klar for fest. Nå var det heldigvis ikke utelivet vi kom inn til Stavanger for, men for middagen. Jeg syns det var koselig, og absolutt verdt det.
Jan og meg skal kjøre hjemover igjen i dag, og det var deilig å koble av litt. Det går i ett hjemme om dagen, men å nyte tiden er ikke noe som jeg har følt at jeg kan bruke tid på hjemme, når vi har så mye som skal gjøres. Det er derfor deilig å reise vekk, og ta fra meg selv den dårlige samvittigheten for å slappe av og gjøre noe jeg har lyst til. Det er likevel mange hagemøbler som skal skrus opp, og en garasje som må tømmes for søppel, så det er nok ikke lenge til vi kjører hjemover.
Jeg synes det er deilig med en fridag midt i uken, for å kunne være sammen med Jan (og som oftes barna). Jeg tror vi trengte litt påfyll av energi, og det fant vi virkelig her i Stavanger. Vi skal ha en koselig ettermiddag med gjengen hjemme, og jeg vet at de nyter sin fridag sammen med besteforeldre i mellomtiden. Jeg ønsker alle sammen en nydelig fridag, uansett vær!
0 kommentarer

Siste innlegg