OPPDATERING + NÅ LOGGER JEG AV FOR EN STUND!

Jeg har vært noen dager borte fra bloggen nå, og har bestemt meg for å trekke meg helt tilbake de neste ukene, for jeg skal nemlig snart reise avgårde på TV innspilling! Jeg ønsker derfor å bruke den siste tiden jeg har igjen nå før avreise til å være helt tilstede for barna og hjelpe med å sette alle sammen inn i den nye hverdagen vår med nye rutiner og alt som skjer. Jeg vil nemlig at dette skal gå på skinner før jeg forsvinner for noen uker. Barna er blitt såpass store nå, at det ikke er noen problemer for Jan å styre hverdagen her hjemme på egen hånd for en liten periode. Barna synes faktisk det er utrolig stas det jeg nå skal være med på.

Det er selvsagt også utrolig stas for meg å endelig være med på TV igjen etter mange år borte fra skjermen. Det er vanskelig å si hvor lenge jeg blir borte, men jeg håper jo jeg blir så lenge som mulig, for da er jeg kommet meg langt i konkurransen. Jeg kan selvsagt ikke fortelle hva det er jeg skal være med på riktig enda, men det lengste jeg kan bli borte er 3 uker. Jeg håper selvsagt jeg klarer meg lengre enn to uker, men det får tiden vise. Jeg er i alle fall veldig motivert og klar for det som snart møter meg.

Vi har hatt en utrolig fin helg i Stavanger, og er akkurat kommet oss hjem til sørlandet igjen. Vi har vært ute å spist, besøkt prekestolen og feiret mamma sin bursdag. Så har vi hatt fantastisk vær, og det håper jeg vi får de neste dagene også. Jeg blir som sagt borte fra bloggen en god stund nå, men frem til jeg reiser så vil jeg være aktiv på både Snapchat og Instagram, så dere kan fortsette å følge meg der i tiden fremover. Jeg reiser om tre uker, og er ikke tilbake på bloggen igjen før 21.september! Gleder meg til å fortelle dere alt som har skjedd i mellomtiden da! 

0 kommentarer

Siste innlegg