PÅ TIDE MED ALENETID!

Reklame | MayBeauty

Da var søndagen kommet, og jeg har faktisk tatt meg litt tid til litt egenpleie. Vi har hatt barnefri denne helgen, da ungene har vært på hyttetur med mormor. Jeg prøver alltid å få til å få litt tid til å slappe av når det bare er meg hjemme, men tiden blir som regel brukt til noe helt annet. Jeg startet helgen med å love meg selv 30 minutter med ren avslapping før henting av barn. 30 minutter er perfekt med tid til facemasken fra MayBeauty (The Incredible Face Mask).

Jeg har brukt dette produktet i flere år. Og kan virkelig si meg fornøyd de gangene jeg har tatt meg tid til litt egenpleie. Jeg har samarbeidet lenge med MayBeauty, og har derfor vært så heldig å kunne prøve både nye og eldre produkter over lengre tid. 

Denne ansiktsmasken er kjempelett å bruke, og gir raskt et resultat du kan bli fornøyd med. Påfør masken med en liten kost, og vent i ca. 30 minutter til masken er tørr. Det er viktig at masken er helt tørket før du river den av. Om du sliter med oljete hud, sorte prikker, eller død hud er dette masken for deg. Masken skal ikke vaskes bort, mens dras av. Det kan gjøre litt vondt å fjerne masken, men det gir meg bare en ekstra følelse av at dette er et produkt som virker.

Det som er bra er at du virkelig ser hva masken har dratt av! Er det ikke ekkelt? Tenk deg at jeg hadde alle disse hudormene og urenhetene på ansiktet mitt. Det jeg kanskje liker best med alle produktene til MayBeauty, er at de kommer i flere engangs pakker, og er helt geniale når man skal ut å reise.

Masken etterlater ansiktet mitt rent og fresht, og om du også sliter med oljete hud, sorte prikker, eller død hud er dette masken for deg. Den fjerner død hud og man ser resultat allerede etter første behandling. Nå har jeg mulighet til å gi dere en unik rabattkode for å kunne teste produktene til en billigere penge! Og har du allerede testet dem, kanskje det er på tide med påfyll i skapet? 

Akkurat nå får du 30% rabatt på alle produktene fra MayBeauty! Du kan bestille den sorte masken HER! Husk å legge inn rabattkoden ANNARASMUSSEN, eller klikke på min link for å få produktet på tilbud akkurat nå!

0 kommentarer

Siste innlegg