PLANER, DRØMMER, FLYTTEMODUS… HJELP!

Jeg merker for alvor at høsten er her nå. Ikke nødvendigvis på været, men på hverdagen. Jeg tror det handler om at barna begynner på skole og barnehage, og ikke minst at Jan er på jobb. Da begynner kreativiteten min å løpe løpsk, og jeg tenker ut alle mulige planer og drømmer.

Samtidig som jeg innser at mange av planene mine ikke lar seg gjennomføre akkurat nå. Vi er jo midt i et hussalg, og har som sagt enda ikke funnet noe nytt. Og det i seg selv stresser meg, eller starter en kreativ prosess i meg, som jeg ganske fort finner ut at jeg ikke kan gjennomføre, i alle fall ikke nå.

Samtidig er det å være i flyttemodus en ganske stressende situasjon i seg selv. Både for store og små. Og om huset selges om 6 timer, 6 dager eller 6 måneder vet vi jo ikke. Jeg må bare prøve å ta tiden til hjelp. Prøve å slappe litt av. Som fysisk er ganske enkelt, men mentalt er ganske vanskelig i denne situasjonen.

Jeg klarer ikke helt finne ut av hva jeg vil, og klarer ikke helt finne ut hvordan livet mitt skal se ut i fremtiden. Vil jeg ha flere barn, vil jeg jobbe 8-16, vil jeg reise masse, vil jeg gjøre mer tv eller legge det offentlige livet helt bort? Hva med vårt neste hus, hvordan skal det være? Jeg har en milliard tanker, og som alltid er det store spørsmål som surrer rundt hos meg, ikke akkurat spørsmål om hva vi skal ha til middag.

0 kommentarer

Siste innlegg