PLANLEGGING AV REISER FREMOVER!

I dag kjenner jeg rett og slett at jeg er litt små gretten. Vi skulle nemlig ha reist til Kypros i morgen, og selv om vi i våres hadde lagt fra oss alle tanker på å reise, så var vi likevel veldig klar når det plutselig ble mulighet for det igjen. Men når flyet ikke går likevel, så er det jo ikke så mye å gjøre med det, annet enn å trist se på gradestokken her hjemme og drømme seg bort. Jeg sitter derfor å planlegger reiser for tiden fremover. For det aller meste så sitter jeg å planlegger reiser for hele 2021, men også kanskje en tur i høstferien i år. 

Det er skummelt å håpe for mye på en ferie til høsten allerede, men jeg ser derfor for mulig reiser til neste år. Jeg er så utrolig reise-syk, og det å ikke ha muligheten til å reise gjøre ikke akkurat situasjonen her noe bedre. Jeg holder derfor på å planlegge en tur tidlig neste år med hele gjengen, eller kun Jan og meg. Om jeg ikke blir gravid så ønsker jeg å få til en bryllupsreise i starten av 2021, men dette er fortsatt så usikkert at jeg ikke orker å planlegge dette for mye. Jeg ser også på en helgetur rundt min bursdag siden jeg har det nærmeste runde tallet neste år før jeg fyller 30, jeg blir 25 år neste år.

Jeg holder også på å planlegge en jentetur med Michelle og Mormor i forbindelse med Michelle sin 10 års-bursdag neste år. Også planlegge jeg selvsagt sommerferien, hvor vi etter mye kaldt vært denne sommeren har bestemt oss for å kjøre tre uker på Kypros når Jan har ferie. Da er vi garantert sommervær rundt hans ferie, og det passer oss fint! Tre uker synes jeg blir litt mye til en vanlig ferie, men ettersom vi ikke fikk noe sommer i år, så tror jeg at tre uker i varmen vil være helt perfekt for oss til neste år.

Jeg har også et håp om å få til en ny bilferie nedover Europa med hele familien. Jan og meg har sett på litt forskjellige ulike ruter og land vi kan kjøre gjennom, men en kjøretur er som regel noe vi bare finner ut at vi skal gjøre noen dager i forkant av reisen, så om det blir bilferie helt sikkert vet vi jo ikke før sommeren er her igjen, men det er virkelig noe jeg har lyst til. Bilferien vår i fjor, var kanskje den beste ferien vi har hatt om vi skal ta utgangspunkt i godt humør hos enkelte her hjemme, haha. Veldig gøy med bilferie i alle fall! 

Noe jeg også har utrolig lyst til er å reise til Sveit på vintertid. Da tenker jeg med fly. Vi kjørte gjennom på bilferien vår i fjor, og ble veldig imponert over hvor fint det var. Nå har vi funnet mange fine hoteller som virkelig hadde vært gøy å oppleve både med og uten barn. Vi får se hva som venter oss neste år, men mye reising blir det nok om ikke vi plutselig har en liten til i familien. Det er rart, for når man planlegger en graviditet, men alt er så usikkert, så blir bare det å planlegge ferie vanskelig når man ikke kan forholde seg til noe. 

0 kommentarer

Siste innlegg