PRIORITERING AV TIMENE I DØGNET!

Skoene finner du HER!

De siste ukene har virkelig gått i ett, og det ser ikke ut som det skal slakke ned med det første. På en måte så elsker jeg når ting skjer, samtidig så kjenner jeg at det tar skikkelig på enkelte dager. Nå har vi endelig kommet oss tilbake til hverdagen etter mange dager med sykdom, etterfulgt av noen dager i Oslo med bokutgivelse, for så å reise med hele gjengen til Danmark denne helgen. I dag skal vi på et nytt møte i forhold til huskjøpet i sist uke. Stressnivået mitt når stadig nye høyder, men jeg blir også imponert over alt tiden rekker til om dagen. 

Som mamma til tre i en vanlig hverdag så skulle man liksom trodd at det i seg selv var travelt nok for å få tiden til å gå opp. Men jeg har mine mistanker om at kanskje tiden hvor barna blir eldre, og alle er i skolealder vil være mye mer travel enn nå. Nå er det lett å ta barna med seg, uansett om det er midt i uken, eller hva vi skal. Og uansett om det er kun for kos og ferie, eller om det helger sammen med jobb. Tiden hvor alle går på skole, og da i høyre klassetrinn vil jo det bare bli vanskeligere og vanskeligere å få til. 

For ikke å snakke om alt av fritidsaktiviteter, venner på besøk og andre avtaler som skal strekkes til på hvert og enkelt av barna. Jeg får nyte den tiden vi har nå, før jeg ikke kan gjøre annet i hverdagen enn å kjøre og hente på barn. For det blir nok virkeligheten min i flere år på et tidspunkt i livet mitt. Det blir travelt, men faktisk en tid jeg også kjenner jeg gleder meg litt til. Jeg har fått mange barn av en grunn, og når ikke jobb kan bli prioritert lengre i samme grad, er det ingenting annet enn barnas aktive liv jeg ønsker å bruke tiden min på! Ønsker alle en magisk start på uken! 

0 kommentarer

Siste innlegg