PRØVD Å BLI GRAVID I FLERE MÅNEDER, HUSKJØP OG ALDERSFORSKJELL!

Hvordan ligger dere ann med babyplaner? Jeg vet jeg snakket mye om å få en ny baby før sommeren. Og sannheten er at det ikke er så mye annet jeg heller hadde ønsket enn å snart kunne gi dere et av mine favoritt innlegg her på bloggen. Nemlig det å annonsere en ny baby på vei. Jeg kan være så ærlig å fortelle dere at jeg faktisk for første gang har gått over en lengre periode uten å forhindre ett svangerskap, samtidig som jeg heller ikke har blitt gravid. Vi har vel strengt tatt prøvd helt siden juni, uten en eneste positiv test.
Er dere langt unna nytt huskjøp? Vi har funnet mer og mer som har vært i nærheten av å være aktuelt for oss. Å det gir meg selvsagt en god følelse på at vi vil kunne finne noe som vi liker godt og ender opp med å kjøpe. Vi har likevel bestemt oss for at vi ikke kan kjøpe noe før ett av to hus er solgt. Ettersom at huset kun har vært ute for salg i to-tre uker, og huset i Stavanger fortsatt har noen måneder igjen før det legges ut for salg, så blir det nok ikke huskjøp på en stund.
Hadde det vært aktuelt å flytte til Oslo? Vi har vært innom tanken flere ganger, men det blir veldig fort et «absolutt ikke» tema. Jeg liker å reise inn. Både på dagsturer og over flere dager. Men jeg tror vi har opplevd Oslo som litt for stort og skummelt for vår familie, som trives så godt på landet som vi gjør. Jobben min hadde selvsagt blitt en god del enklere og ikke minst mindre kjedelig, men familien er selvsagt viktigere enn jobben jeg har.
Er du redd for å få for stor aldersforskjell blant barna? Ja, jeg føler selv at store aldersforskjeller ikke har noe å si for barnas del, så lenge det er mange i mellom størst og minst. Jeg har likevel tenkt tanken på at det vil ha mye for meg å si. Og har derfor kommet frem til at jeg ønsker max 10 år mellom Michelle og en eventuelt siste baby. Det vil si at jeg kun har to år igjen. Og tenker da at om jeg ikke har fått et nytt barn innen den tid, så er jeg fornøyd og takknemlig med antall barn jeg har fått!
Gruer du deg til barna vokser opp? Nei på ingen måte. Jeg finner stor glede i at barna mine blir eldre, smartere og ikke minst mer selvstendige. Jeg har vært småbarnsmamma helt siden jeg ble mamma for første gang for åtte år siden, og det er vel kanskje en tid som tar mye energi i både kropp og skjel hos foreldrene. Jeg elsker småbarnstiden, men jeg kan innrømme at jeg ser frem til veldig mye som skjer i alderen som kommer i årene fremover.
Hvilke årstid liker du best og hvorfor? Jeg elsker vinteren! Jeg tenkte alltid som liten at jeg likte sommeren best. Det var bursdagsmåneden min, og sommer og bading var noe av det beste jeg visste. Når jeg ble mamma og litt eldre, så endret det seg veldig. Jeg liker fortsatt sommeren, men vinteren ble plutselig mye mer spesiell. Det er så koselig å være sammen med barna ute i snøen, og ikke minst rundt juletiden! De tre tingene jeg liker mest med vinteren er nok, innekos med fyr i peisen og en god film sammen med gjengen min, skiturer og akedager, og sist men ikke minst bakingen og stemningen som skapes hjemme når det er kaldt ute.
0 kommentarer

Siste innlegg